IMG_2588

Workshop met Master Gu Jia Ying

Op 23 maart en 6 april had de STN het voorrecht om de eerste twee workshops van Master Gu Jia Ying te kunnen aanbieden in Utrecht en Amstelveen. Deze meester komt uit Yangzhou, China. Dochter Qiu Song heeft de STN in contact gebracht met haar ouders; master Gu Jia Ying en haar partner master Zhigang Qiu.

Beiden meesters hebben de Nederlandse taiji- qigong beoefenaren veel te bieden. Deze workshop was een eerste kennismaking. Master Gu komt over als een zeer innemende, bevlogen vrouw die zeer inspirerend les geeft. Ofschoon Master Gu uitsluitend chinees spreekt was het de deelnemers volkomen duidelijk wat er van hen werd verwacht.

De training werd vertaald door haar dochter Qui Song. Hierbij was het erg duidelijk dat Qiu ook langdurig ervaring heeft met het systeem dat haar moeder doceert, waardoor de vertaling absoluut het lestempo niet verstoorde. Enkele cursisten waren zo enthousiast dat zij aan beide workshops hebben deelgenomen.

Uit de foto blijkt dat naast serieus trainen er ook ruimte was voor een hoop plezier. De STN verwacht master Gu nogmaals te kunnen uitnodigen voor een inspirerende workshop.

, ,

Nog geen reacties.

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This