Nieuws aanleveren voor op de site

Zoals de titel van deze pagina al aangeeft, kun je ook zelf nieuws aanleveren ten behoeve van de STN website. Op deze manier kunnen we, met jouw hulp, zo actueel mogelijk zijn.

Hou s.v.p. rekening met de volgende “spelregels”:

  • Gebruik algemeen beschaafd Nederlands.
  • Een juist gebruik van witruimte en leestekens.
  • Niet teveel afkortingen en vakjargon gebruiken, we willen mensen die wel belangstellend zijn maar nog niet veel ervaring hebben, niet ‘afschrikken’ met al teveel Chinese termen.
  • Gebruik een afbeelding van min. 3000 pixels breedte en 2000 pixels hoogte; dit is nodig omdat iedere afbeeldingen geschikt moeten zijn voor de hedendaagse haarscherpe retina-beeldschermen.
  • Deze rubriek is NIET bedoeld om reclame voor jezelf of jouw school te maken of om open lessen of andere activiteiten te promoten.

en

  • hou rekening met onderstaand plaatsingsbeleid:

Plaatsingsbeleid:

De webredactie besluit tot al dan niet plaatsen van het ingestuurde bericht. Het is de bedoeling dat een nieuwsbericht nieuwswaarde heeft én interessant is voor een diversiteit van bezoekers van de STN site. We streven naar een inhoud die geschikt is voor mensen die bekend én onbekend zijn met Taijiquan en naar een nieuwsrubriek die niet een opsomming is van wedstrijduitslagen, behaalde kwalificaties van leraren en/of voornamelijk interessant is voor een enkele school. Daarom begrenzen we dit soort vermeldingen ook in aantal en lengte.

De webredactie plaatst geen berichten die veel spellings-, taal- of stijlfouten bevatten en behoudt zich het recht voor om, zonder opgave van redenen, ingezonden stukken in te korten, te weigeren of (gedeeltelijk) op een andere pagina te plaatsen.

Vul onderstaand formulier in en je bericht komt automatisch bij de webredactie terecht:

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
E-mailadres*
Geef het bericht een zo kort en duidelijk mogelijke titel.
De volledige nieuwstekst. Lees s.v.p. de uitleg bovenaan deze pagina.
Nieuws afbeelding*
Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, gif.
Het oog wil ook wat. Plaats een toepasselijke afbeelding bij het nieuwsbericht. Gebruik alleen afbeeldingen waarvan je de auteursrechten bezit of die vrij zijn van auteursrechten!!
DD dash MM dash JJJJ
Wanneer u een bepaalde datum wenst om het bericht wereldkundig te maken, dan kunt u dat hier aangeven. LET OP: hoe netter uw bericht (zie de uitleg bovenaan deze pagina) hoe groter de kans dat het op de gewenste datum gepubliceerd wordt.
Ik heb kennis genomen van- én ga akkoord met het hierboven beschreven plaatsingsbeleid*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scroll naar boven