STN Festival 2016

Voorbereidingen STN Festival 2017 in volle gang!

Zoals elk jaar vindt in november het STN taijiquan festival plaats waar ‘Tout Tai Chi’ acte de présence geeft, om het maar eens mooi te zeggen. Dit jaar op 11 november en weer in Sportcentrum Olympus aan de Uppsalalaan in Utrecht.

Het is dit jaar een extra bijzonder festival vanwege het 35-jarig bestaan van de STN!

Er zal veel competitie zijn, veel workshops van hoog niveau en zoals altijd een gezellige markt. Er is van alles te beleven voor jong en oud, gevorderd of beginner, vechtkunstliefhebber of gezondheidstaijiquan- of qigongbeoefenaar.

Drie internationale meesters van verschillende stijlen zullen een taijiquandemonstratie geven in de lunch show, gevolgd door workshops waar iedereen aan kan deelnemen. Daarnaast hebben we Chinese inbreng van de beroemde schrijfster Lulu Wang, die het over Chinees eten zal hebben en zangeres Lico Lee.

De komende tijd worden de Festival 2017 pagina’s op deze website verder gevuld en houden we u uiteraard op de hoogte via onze nieuwsbrief!

Heeft u 11 november al in de agenda staan?

Banner STN Festival 2017

, , ,

Eén reactie op Voorbereidingen STN Festival 2017 in volle gang!

  1. Adrie Adamowicz 19 september 2017 op 19:25 #

    ik heb een vraag.op welk uur begint het push-hands toernooi? het is voor mij 2 uur reizen,dus om voor 10uur aanwezig te zijn is een probleem.

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This