Tai Chi Goud, Zilver en Brons voor Nederland op Vlaams Open 2019 in België

Tijdens de Open Flemish/Belgian Wushu Championship 2019 op 9 maart in Aarschot, was het Nederlands Taiji Team vertegenwoordigd door Ineke Bouman. Bij de Taiji onderdelen waren een gouden en twee zilveren medailles het resultaat.

Daarnaast wonnen Taiji-beoefenaren Douwe Geluk (een gouden en een bronzen plak), Argenrina Cotcheza (een 2de plaats, dus zilver) en Laura Bonthuis (brons) prachtige medailles.

Het toernooi telde wel driehonderd deelnemers die voor aanvang van de wedstrijden per school aan het publiek voor gesteld werden, evenals de juryleden. Het geheel was uitstekend georganiseerd door Jurgen Vanhorenbeek en zijn team. Hij verzorgde ook de presentatie en de prijsuitreiking, dit laatste samen met Patrick van Campenhout, president van de Belgische Wushu Federatie.

Deelnemen kon in de Wushu stijlen evenals in Sanda en in Taijiquan. De sfeer was uitstekend, mede door het in grote getale aanwezige publiek op de tribunes dat enthousiast reageerde op de prestaties die op de vier matten geleverd werden. Voor de wedstrijd-Taijiërs van de STN zeker een aanrader voor de volgende keer!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven