Festival 2023 – nieuwsbrief september

Het Taiji-Festival van 2023, dat op 18 november gehouden wordt, zal in het teken staan van “Groeien in Vrijheid”.

Of je nou meedoet aan de wedstrijden Pushing Hands of Vorm, we willen je graag ondersteunen in jouw eigen leerervaring. De workshops die op dit festival worden gegeven zullen dan ook in dit teken staan. Alle leraren zullen jou iets meegeven waardoor je groeit en meer vrijheid ervaart in lichaam, geest en alles daartussen.

De inschrijving is intussen geopend, dus je kunt je kaartje als toeschouwer en deelnemer aan de workshops nu kopen, of je aanmelden voor de competitie(s).

De eerste workshop is bekend, de komende weken zullen de overige workshops op de site verschijnen.
Wat je al mag weten is dat Judith van Drooge weer een heel fijne warming-up zal doen in de ochtend én ook een workshop pushing hands zal verzorgen.

Festival Workshop: Taijiquan Stok

Alles in de natuur groeit, we groeien als mens en we groeien als persoon. De stok, een speer of hellebaard leert je o.a. focussen en je bewustzijnsveld vergroten. Tijdens de workshop gaan we aan de slag met technieken en principes rondom de lange stok. We trainen dit individueel en met anderen op verschillende manieren.

Wat gebeurt er aan de binnen- en buitenkant van je lijf? Welke Taiji principes kom je tegen? Welke toepassingen liggen er achter een beweging? Waar ligt je aandacht? Je focus? Je bewustzijn? En laten we vooral de ander niet vergeten, je trainingspartner en de rest van de groep. Kortom een continue afwisseling tussen spelen, ontdekken, leren en groeien.

We zijn blij dat Mark van den Berg deze workshop wil verzorgen op ons festival.

Naar de workshoppagina

1 gedachte over “Festival 2023 – nieuwsbrief september”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven