STN-1050-FB

Beste wensen voor 2018 en workshops!

Een gelukkig en gezond 2018!

Wij hopen dat u een hele fijne en ontspannen jaarwisseling achter de rug hebt. Wij hebben er weer zin in en hopen er aan bij te dragen d.m.v. interessante en inspirerende Tai Chi activiteiten.

Wat is een beter begin van een jaar dan deelname aan een inspannende en ontspannende Taiji workshop? Vandaar nogmaals informatie over een aantal mooie workshops die komende maanden gepland zijn.

Veel plezier en nogmaals de beste wensen voor het komende jaar!

Webredactie STN


STN Workshop Taijiquan Klassieken vorm en push hands

Zondag 11 februari maart 2018 geeft Henk Janssen van 12 tot 18 uur in Utrecht een workshop over de Tai Chi Klassieken en hun toepassing in de vorm en push hands.

Onderwerpen die onder andere in deze workshop aan de orde komen zijn, het ervaren en testen van de principes in de 13 technieken, de 10 Punten van Yang Cheng Fu (verschillende interpretaties, toepassingen in de Taiji vorm/pushing hands en applicaties) en de vraag: wat kan beoefening hiervan bijdragen aan begrip en ontwikkeling van Taiji Quan als vechtkunst?

Meer informatie en inschrijvingen via deze link


STN Workshop waaierform met Faye Yip

Als je ooit een waaiervorm hebt willen leren is dit een gelegenheid die je niet voorbij mag laten gaan.

‘Xi Yang Mei’ is de tweede waaiervorm die door professor Li Deyin is ontwikkeld. Deze waaiervorm is dynamischer en bevat meer martiale elementen dan Li’s eerste waaiervorm. De martiale bewegingen zijn afkomstig uit bagua, cha quan, chang quan, speer- en stokvormen van Chen stijl- en Sun stijl taijiquan.

Meer informatie en inschrijvingen via deze link


STN Workshop 5 elementen push hands

Zondag 18 maart 2018 geeft Pim van den Broek van 12 tot 18 uur in Utrecht een workshop 5 elementen push hands.

In deze module werken we onder andere aan interpretatie van de 5 elementen in het gebruik van Push Hands. Het geeft je handgrepen om de elementen verder te integreren in je vorm en hiermee aan de slag te gaan. Deze workshop is geschikt voor zowel gevorderden als beginners.

Meer informatie en inschrijvingen via deze link


Agenda

Begin van het jaar zijn er nog enkele andere workshops gepland. Klik op onderstaande links om de workshops voor komende maanden te bekijken:

workshops januari 
workshops februari

workshops maart

,

Nog geen reacties.

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This