Vrijwilligersdag

Geslaagde Vrijwilligersdag 2015 op Papendal

Op zondag 9 september organiseerde de STN voor het eerst een vrijwilligersdag . Deze dag was om de personen die ons het afgelopen jaar hebben ondersteund in het zonnetje te zetten. Veel taken zouden zonder hun hulp niet of moeilijk gerealiseerd kunnen worden. Hierbij denken we aan ondersteuning bij het festival, de jury en scheidsrechters en ondersteuning bij het verzenden nieuwsbrief etc etc.

De dag begon met een overleg voor juryleden. Na de lunch kregen we een rondleiding over Papendal door onze gastheren, de bestuursleden Gerrit Diellissen en Henk Verschuur van het FOG. Zij schetsten een heldere en fascinerende kijk in de wereld van de topsport. Na de rondleiding verzorgde Wim Stultiens een workshop in de op het park aanwezige Dojo van Aikido Nl die ons ter beschikking was gesteld, waarin hij een introductie gaf in zijn systeem. De essentie van zijn systeem is dat je spontaan/natuurlijk leert bewegen vanuit het lichaam ,energie en ziel. Dit met de souplesse van een kat en de ingetogenheid van meditatie liet hij zien wat het potentieel is. De dag werd in alle gezelligheid afgesloten met een gezamenlijk buffet.

Er zijn vele taken die binnen de STN vervuld moeten worden mocht je volgend jaar onze gast willen zijn op de STN vrijwilligersdag meld je dan aan als vrijwilliger op Info@taijiquan.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven