Archief per trefwoord | masterclass

Masterclass Yang stijl Andy Mack

De 2018 workshops en masterclass van Andy Mack voor de STN gaan over het onderzoeken en ontwikkelen van Hwa, Na en Fa Jin. Hwa Jin is een neutraliserende kracht, Na Jin is het je meester maken van je opponent en Fa Jin is het afgeven van energie aan je opponent. Deze jins moeten onderdeel zijn van elke taiji interactie.

Bij de workshops tijdens het STN Festival ligt de nadruk wat meer op uitleg. In de masterclass van zondag 11 november zal er meer tijd zijn voor training en het ontwikkelen van begrip.

Alle info vindt u op deze pagina.
Direct inschrijven kan hier.

Lees verder 0
Andy Mack Picture1

Een buitenkans, de Masterclass van Andy Mack

Misschien heb je al vernomen dat je kunt meedoen met de bijzondere masterclass van Andy Mack, die dag na het STN Taijiquan Festival plaatsvindt in Nes aan de Amstel. Topleraren Het is de STN de afgelopen jaren gelukt om internationale topleraren naar Nederland te halen met het doel het niveau van taiji-beoefening in Nederland te […]

Lees verder 0
P8250511

Andy Mack Workshop and Masterclass

The 2018 workshops and the masterclass for the STN will explore and develop Hwa, Na, and Fa. Hwa Jin is neutralizing force, Na Jin is seizing your opponent and Fa is to release energy into your opponent. These jins should be used in every interaction in taijiquan. In the workshops, during the Taijiquan Festival, this […]

Lees verder 0

Masterclass 2017 met Frank Marquardt

De Marquardt masterclass is één van de twee masterclasses die de STN organiseert ter completering van het Taijiquan Festival op 11 november 2017.

Gedurende het Festival kan je een taiji-demonstratie van Frank Marquardt zien en meedoen met een workshop van een uur. Smaakt dat naar meer, dan kan je de dag daarna deze masterclass volgen.
De masterclass wordt bij de festival informatie uitgebreid beschreven.

Frank Marquardt is leerling van Chen Xiaowang en Jan Silberstorff, 19e en 20ste generatie Chen stijl taijiquan.

De Marquardt masterclass is toegankelijk voor iedereen die taijiquan beoefent en die een kijkje wil nemen in de principes achter taijiquan en de kennisbron waar alle taijiquan stijlen en vormen uit voort zijn gekomen.

Lees verder 0

Masterclass 2017 met Tary Yip

De Sun stijl masterclass met Tary Yip is één van de twee masterclasses die de STN organiseert ter completering van het Taijiquan Festival op 11 november 2017.

Gedurende het Festival kan je een taiji-demonstratie van Tary Yip zien en meedoen met een workshop van een uur. Smaakt dat naar meer, dan kan je de dag daarna deze masterclass volgen.
De masterclass wordt bij de festival informatie uitgebreid beschreven.

Tary Yip behoort tot de vierde generatie Sun stijl en is leerling van Li Deyin.

De masterclass is toegankelijk voor iedereen die geïnteresseerd is in Sun stijl. Sun stijl is de jongste van de vijf traditionele taiji stijlen. Om te zien is het een compacte stijl, die je lichaam niet zwaar belast. Om te doen is het een vriendelijke, subtiele stijl.

Aan het eind van de masterclass kan je de korte 13 bewegingenvorm zelfstandig beoefenen en heb je ook de nodige informatie over de uitgangspunten en toepassingen meegekregen.

Lees verder 0
Festival-handout-2

Het laatste Festivalnieuws

Nog ruim een weekje en dan is het zo ver: het jaarlijkse STN- Festival. In deze nieuwsbrief het laatste nieuws! Sluiting inschrijfdata Voor de competitie hebben we besloten de inschrijving nog twee dagen langer geopend te houden, zodat ook de late beslissers zich nog kunnen opgeven. De inschrijving voor de competities sluit op zondag november […]

Lees verder 0
STN-Festival17-flyer

Twee mooie Taiji masterclasses na het STN Festival

Heb je je al ingeschreven voor het STN Festival dat op 11 november in Utrecht gehouden wordt? Er is een boordevol programma met demo’s, lezingen, workshops en meer. En dit jaar vieren we ook nog het 35-jarig bestaan van de STN! Tijdens het STN Festival kun je, naast vele andere leraren en workshop-verzorgers, kennis maken […]

Lees verder 0

Pin It on Pinterest