Archief per trefwoord | Tary Yip

2013 Lian Ong verbinding

Nieuwsbrief februari 2019

Welkom bij de STN-nieuwsbrief! In deze nieuwsbrief besteden we aandacht aan een aantal bijzondere workshops die zeker meer dan de moeite waard zijn. Over anderhalve week is er op 10 maart de workshop van Meester Tary Yip. Tary Yip komt over uit de UK voor een eendaagse workshop over de beginselen van Xing Yi Quan. […]

Lees verder 0

Masterclass 2017 met Tary Yip

De Sun stijl masterclass met Tary Yip is één van de twee masterclasses die de STN organiseert ter completering van het Taijiquan Festival op 11 november 2017.

Gedurende het Festival kan je een taiji-demonstratie van Tary Yip zien en meedoen met een workshop van een uur. Smaakt dat naar meer, dan kan je de dag daarna deze masterclass volgen.
De masterclass wordt bij de festival informatie uitgebreid beschreven.

Tary Yip behoort tot de vierde generatie Sun stijl en is leerling van Li Deyin.

De masterclass is toegankelijk voor iedereen die geïnteresseerd is in Sun stijl. Sun stijl is de jongste van de vijf traditionele taiji stijlen. Om te zien is het een compacte stijl, die je lichaam niet zwaar belast. Om te doen is het een vriendelijke, subtiele stijl.

Aan het eind van de masterclass kan je de korte 13 bewegingenvorm zelfstandig beoefenen en heb je ook de nodige informatie over de uitgangspunten en toepassingen meegekregen.

Lees verder 0
STN-Festival17-flyer

Twee mooie Taiji masterclasses na het STN Festival

Heb je je al ingeschreven voor het STN Festival dat op 11 november in Utrecht gehouden wordt? Er is een boordevol programma met demo’s, lezingen, workshops en meer. En dit jaar vieren we ook nog het 35-jarig bestaan van de STN! Tijdens het STN Festival kun je, naast vele andere leraren en workshop-verzorgers, kennis maken […]

Lees verder 0

Pin It on Pinterest