Festival 2023

Welkom op de Festivalpagina 2023! Het was weer een mooi Taiji feest!
Dank aan alle bezoekers, deelnemers, workshopgevers en vrijwilligers!

Zoals elk jaar vindt in november het STN taijiquan festival plaats waar Tai Chi geïnteresseerden, beoefenaars en leraren hun Tai Chi kennis verbreden en verdiepen, inspiratie opdoen en elkaar ontmoeten. Het festival zal dit jaar in het teken staan van “Groeien in Vrijheid”. Of je nou meedoet aan de wedstrijden Pushing Hands of Vorm, we willen je graag ondersteunen in jouw eigen leerervaring. De workshops die op dit festival worden gegeven zullen ook in dit teken staan (klik voor een PDF op de afbeelding hieronder). Alle leraren zullen jou iets meegeven waardoor je groeit en meer vrijheid ervaart in lichaam, geest en alles daartussen. En dat voor een entreeprijs van slechts € 30 (i.p.v. de standard € 40) als jij bij de STN bent aangesloten! (Lid worden?) Je krijgt zelfs een extra € 5 korting als je leraar als leraar is ingeschreven bij de STN. Er is gelegenheid tot:

  • kennismaken met Tai Chi,
  • gratis deelnemen aan workshops,
  • genieten van heel veel Tai Chi in de vorm van demonstraties voor een jury, spectaculaire optredens tijdens de grote pauze en de altijd spannende Pushing Hands competitie
  • aanschaffen van Tai Chi gerelateerde producten of het nemen van een (stoel-)massage,
  • kennis maken met een leraar uit je buurt of met mede-geïnteresseerden.

Voor iedereen dus voldoende kansen om de Tai Chi kennis te beginnen, verbreden of verdiepen, inspiratie op te doen en anderen te ontmoeten. Inschrijven kan via het menu aan de rechterkant van deze pagina (aanmelden) of via deze link! Kijk hier hoe cool ons jubileumfestival van 2022 was, en hier hoe mooi de Festivals van andere jaren waren.

Wanneer en waar?

Zaterdag 18 november, van 9 tot 17 uur Sportcentrum Olympos Uppsalalaan 3, Utrecht

Check de parkeermogelijkheden
Check de plattegrond van het festivalgebeuren

Scroll naar boven