Tai Chi Roosendaal

Tai Chi Roosendaal laat haar cursisten tijdens de lessen niet alleen kennismaken met de bewegingen en gezondheidsleer van Tai Chi, maar ook met de historie en achtergrond van deze (van oorsprong) vechtkunst. De sfeer is ongedwongen en niet ‘zweverig’. Je hoeft geen duur uniform te kopen of Chinese termen uit je hoofd te leren.

Tijdens de les wisselen we dynamisch bewegen af met rust en stilte. Terugkerende onderdelen zijn: Staande meditatie (Zhan Zhuang); Chinees aerobics (Qigong); Tai Chi schaduwboksen (Taolu); Tai Chi partneroefening (Tuishou).

Elke maand sluiten we af met een meditatieles, samengesteld op basis van de kennis en ervaring van de trainer. Hierin gaan we aan de slag met meditatiewijzen uit het Midden-Oosten, Azië en het Westen.

Na samen getraind te hebben is het lekker om nog even samen te zitten en te ontspannen met een hapje of een drankje. Regelmatig gaan we ook met de hele groep een gezamenlijke activiteit doen. In de zomermaanden beoefenen we Tai Chi – als het weer toelaat – buiten.

Door onze aanpak ervaren veel van onze deelnemers meer balans in hun leven en voelen zij zich energieker.

Kom een keer langs om geheel vrijblijvend kennis te maken met de sfeer bij Tai Chi Roosendaal!

Tai Chi Roosendaal
Gezellelaan 45
4707 CC Roosendaal
Nederland
Scroll naar boven