Workshops facultatieve modules STN

In 2022 wordt het curriculum van de LMA3-opleiding uitgebreid met facultatieve modules die voor iedereen toegankelijk zijn. Het gaat om 12 workshops die ook afzonderlijk gevolgd kunnen worden. STN leden kunnen zich inschrijven voor 35 euro. Voor niet STN-leden is dit 40 euro.

  • Dankzij de expertise van de onderstaande leraren kun je in deze workshops nieuwe inspiratie opdoen en je taiji verrijken.
    Ben de Roo geeft drie workshops over het bewegingsapparaat en de begrippen Qi, Yin Yang en de vijf elementen. Zijn lessen zijn geschikt voor elk niveau en hij wisselt theorie en praktijk af op een fijne, enthousiaste manier.
  • Pim van den Broek biedt een analytische benadering van pushing hands door de vijf elementen als voorbeeld te gebruiken. In zijn workshops kom je tot meer inzichten en ideeën die je niet alleen in pushing hands kan gebruiken, maar die ook je vorm kunnen verbeteren. Hij gebruikt drie thema’s: basis, contact en structuur.
  • Henk Janssen verzorgt drie workshops die zeer de moeite waard zijn om te volgen. Hij verheldert de taijiprincipes aan de hand van pushing hands, laat je kennismaken met de disciplines Da Lu en San Shou, die niet veel worden beoefend in Nederland, en in zijn derde workshop kun je oefenen met wapens zoals de speer, stok, het zwaard of de sabel.
  • Christel Groenier geeft een workshop om je stem beter te gebruiken in een les.
  • Ten slotte focust René Goris in een aantal inspirerende workshops Chi training, Nei Dan en Applicaties.

Voor meer informatie mail naar Bob: opleidingen@taijiquan.nl
Of schrijf je nu inwww.taijiquan.nl of via opleidingen@taijiquan.nl

LOCATIES
Utrecht: Aartsbisschop Romerostraat 332,  Utrecht, Gratis parkeren voor de deur. Uitstaphalte bus Simon Bolivarstraat. Is tegenover het gebouw.
Arnhem: Huis “De vliegende olifant” Adres: De Wetstraat 24, 6814 AP Arnhem (betaald parkeren),
Den Haag: Perenstraat 243, 2564 RZ

Scroll naar boven