Archief per trefwoord | Jurytraining

Jurytraining Chen-stijl; Jurytraining Yangjia Michuan stico

Op 7 april 2019 hebben we twee gastdocenten. In de ochtend geeft Alfie Schütz van “ChenStil.com” uitleg over de overeenkomsten en verschillen tussen laojia en xinjia, en tussen yilu en erlu. In de middag gaat Hans van Giffen van “Silk Road” dieper in op zijn eerdere onderwerp van Yangjia Michuan. Inschrijving geldt voor de gehele dag.

Kosten:
€ 80,00 voor niet-leden;
€ 65,00 voor leden;
€   0,00 voor juryleden die zitting nemen tijdens het STN festival

Lees verder 0

Jurytraining Yang-stijl, principes, fouten, beoordeling

Alweer een mooie STN workshop…

Op 20 januari 2019 gaat Marc Heyvaert van San Bao Taiji School Opwijk (B) de STN juryleden uitleg geven over de Yang stijl, in het bijzonder de 24-vorm of Bejing vorm. Principes, veelvoorkomende fouten en beoordeling van uitvoering worden behandeld.

Waarom dit van belang is, kunt u lezen in dit bericht. Een aanrader en boeiende verdieping en verbreding van je Taiji-beoefening!

Inschrijven

De inschrijving is gesloten.

Klik hier om de Nieuwsbrief Juryopleiding – december 2018 te downloaden.

Lees verder 0
Foto-impressie jury- en vrijwilligersdag 2018 (foto: Robert Bosma)

Vrijwilligersdag 2018

Op 16 september organiseerde de STN, evenals voorgaande jaren, een jury- en vrijwilligersdag. Een dag voor alle mensen die zich het afgelopen jaar hebben ingezet voor de STN. Na onderstaande beschrijving geven we nog een kleine foto-impressie. De ochtend bestond uit twee delen voor de juryopleiding. Ineke Bouman verzorgde met de uitleg over een moderne […]

Lees verder 0
Marc-Heyvaert-positie-Xia-Shi-lage-positie-min2.png

Jurytraining 22 april 2018 Impressie

Zondag 22 april 2018 kwamen de juryleden bijelkaar in Dorpshuis De Nesse dichtbij Amstelveen in de buurt van de Amsterdam Arena. Deze leerzame dag was ook open voor geïnteresseerden. Fijn dat ook enkele deelnemers van de Taijiquan & Qigong opleiding aanwezig waren om deze interessante dag onder leiding van Marc Heyvaert mee te maken. De […]

Lees verder 0

Pin It on Pinterest