Faye bewerkt 2

STN Weekend Workshop Kung Fu Fan met master Faye Yip

Als je ooit een waaiervorm hebt willen leren is dit een gelegenheid die je niet voorbij mag laten gaan.

‘Xi Yang Mei’ is de tweede waaiervorm die door professor Li Deyin is ontwikkeld. Deze waaiervorm is dynamischer en bevat meer martiale elementen dan Li’s eerste waaiervorm. De martiale bewegingen zijn afkomstig uit bagua, cha quan, chang quan, speer- en stokvormen van Chen stijl- en Sun stijl taijiquan.

Faye Yip is met haar man Tary de drijvende kracht achter het Deyin instituut in Engeland. Ze is opgegroeid in een vechtkunst familie in China en werd vanaf haar zevende jaar getraind door haar vader Li Deyin, haar oom Li Tian Ji en haar grootvader Li Tian Chi en diverse andere leraren.

Faye geeft les in Sun stijl en in traditionele Yang stijl Ze beheerst een groot aantal vormen. Als een directe afstammeling van Sun stijl oprichter Sun Lu Tang geldt ze als een internationale autoriteit p het gebied van Sun stijl taijiquan.

Kosten 130 euro  voor STN-leden en 160 euro voor niet-leden. Dus dat betekent dat je net zo goed maar meteen lid van de STN kunt worden. Dat kost namelijk slechts 15 euro of 39,50 euro met TQT.

Inschrijven kan via onderstaand formulier:

De inschrijving is gesloten.

, ,

Nog geen reacties.

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This