Sung Tao – Ontspannen levensweg

Sung Tao is een Tai Chi Tao Centrum in West Brabant waar al vele jaren les wordt gegeven aan diverse doelgroepen. Het uitgangspunt is dat iedereen, jong en oud mee kan doen op eigen niveau. In de lessen wordt uitgegaan van de mogelijkheden en leert men binnen de eigen grenzen te bewegen. Het is een zachte niet vaste vorm.

Er wordt veel aangereikt vanuit de vijf elementen in beweging (Water – Hout – Vuur- Aarde – Metaal) die vaak prachtige namen zoals Terug naar de bron, Kring van invloed mee krijgen. Naast diverse vijf elementen oefeningen, doen we Chi Kungs die helpen om de energie, het Chi, te voelen en de doorstroming te bevorderen. Daardoor help je lichaam en geest in balans te brengen; je komt beter in je vel te zitten.

We besteden daarnaast ook aandacht aan meditatieve lopen: rustige lopen met enkele bewegingen in een herhalend patroon die je helpen om tot rust te komen, het denken te verstillen en je aandacht naar binnen te keren.

Verder wordt er regelmatig in de lessen vormwerk gedaan zoals de Tao in de Pekingvorm – 24 vorm en de Tao in de Yangvorm – 47 vorm. Natuurlijk bestaan deze vormen uit een vaste reeks bewegingen.

Sung Tao is tevens een erkend opleidingscentrum waarin je door het volgen van modules opgeleid wordt tot docent in de Tai Chi Tao – Chi Kung.

Jaarlijks worden er verschillende bijscholingen/workshops gegeven om je kennis en vaardigheden uit te breiden en te verdiepen in de Tai Chi Tao – Chi Kung.

Meer informatie vind je op de website: www.sungtao.nl

Tai Chi Tao Centrum – Sung Tao
Raadhuisstraat 36b
4701 PS Roosendaal
Nederland
Lessen in de categorie(ën): Meditatie, Qigong / Chi Kung, Taiji / Tai Chi solo vorm, Taiji / Tai Chi voor minder validen

 

Klik hier om je route te plannen.