Cosima Scheuten
www.chikungamsterdam.com

Door onze zittende, drukke manier van leven, omgeven door stress, prikkels en vervuiling hebben wij extra aandacht en zelfzorg nodig om vitaal, gezond en in harmonie te blijven. Wil je samen trainen, energie, vitaliteit, welzijn, bewustzijn en gezondheid ontwikkelen in een sfeer van rust en plezier? Kom en neem een proefles Chi Kung (Qi Gong) / Tai Chi in Amsterdam, boek een workshop of ga mee tijdens een van de intensieve weken in het buitenland. Welkom!

Mijn naam is Cosima Scheuten. Ik ben diep geraakt door de schoonheid, de mogelijkheden en diepgang van de Chinese filosofie, geneeskunde en interne martial arts. Ik geef les in Zhan Zhuang Chi Kung. Je bouwt ermee jouw interne systeem op, dat wil zeggen: meer chi (energie) en een betere stroom van chi.  En die heb je nodig voor het beoefenen van Tai Chi, voor je dagelijks leven, een basis die je ook goed kunt gebruiken voor andere ‘internal martial arts’ , ‘healing arts’ en vele spirituele tradities.

Mijn gevorderde leerlingen beoefenen Chi Kung, pushing hands, aangevuld met stappen en bewegingen uit de gevechtskunsten Tai Chi en Da Cheng Chuan. Wij doen dat zacht, langzaam en voelend. Het doel is om onder andere “I” , co-ordinatie, houding, beweging, waarneming, kalmte, energiestroom, bewustwording, timing te ontwikkelen en het interne werk te leren. In al mijn lessen ligt de focus op plezier, gezondheid en energieontwikkeling, ik geef geen lessen in ‘vechten’.

Ik ben geautoriseerd instructeur in de lineage van master Lam Kam Chuen en onder ander gediplomeerd als bewegingstherapeute. Wil je graag ervaren wat mijn training voor je kan doen? Kom, gewoon doen.

Garden of Chi
Eerste Nassaustraat 5
1052 BD Amsterdam
Nederland
Lessen in de categorie(ën): Meditatie, Qigong / Chi Kung, Taiji / Tai Chi pushing hands, Taiji / Tai Chi solo vorm, Taiji / Tai Chi voor minder validen

 

Klik hier om je route te plannen.