Welkom bij Tai Chi Apeldoorn Bron van Geluk “Fu Yuan”

We geven leuke, plezierige groepslessen in diverse stijlen Tai Chi Chuan. ‘Fu Yuan’ betekent Bron van Geluk waarin de achternaam van docent Douwe Geluk is verwerkt. Tai Chi Apeldoorn uw Bron van Geluk voor de leukste groepslessen in Apeldoorn.

Waar wij ons onderscheiden is dat we meerdere stijlen beoefenen en zowel ongewapend als met wapens trainen. Er is aandacht voor de oorsprong van Tai Chi Chuan, namelijk de krijgskunst.

We leggen uit wat de bedoeling is van elke beweging in een vorm. Ook besteden we veel aandacht aan de juiste manier van bewegen om met minimale inspanning maximaal resultaat te behalen.

Het bewegen zonder een enkele stop vinden wij erg belangrijk: “Beweeg als water” zoals Douwe Geluk, docent bij “Fu Yuan”, graag zegt.

Wij beoefenen o.a. stijlen zoals Yang, Chen, Wu, Wudang maar ook het mooie Shaolin Rou Quan. Wij trainen ongewapend, met waaier, rechtzwaard en sabel. Onderdeel van de lessen zijn Chi Kung oefeningen, oefeningen voor vitaliteit, gezondheid en meditatie.

Ook verzorgen wij privélessen en Personal Training/Coaching, workshops en bedrijfstrainingen.

We nodigen u van harte uit voor een gratis proefles bij Tai Chi Apeldoorn uw Bron van Geluk.

Tai Chi Apeldoorn Bron van Geluk “Fu Yuan”
Soerenseweg 105
7313 EJ Apeldoorn
Nederland
Lessen in de categorie(ën): Kinder Taiji / Tai Chi, Meditatie, Qigong / Chi Kung, Taiji / Tai Chi pushing hands, Taiji / Tai Chi solo vorm, Taiji / Tai Chi voor minder validen, Waaier, Zelfverdediging, Zwaard

 

Klik hier om je route te plannen.