Bloesem verzorgt tai chi lessen in Lonneker en Vlaardingen.

De vijfweekse cursus en de maandelijkse lessen zijn bedoeld voor mensen die hun lichaam en geest gezond willen houden. Tai chi zorgt door de langzame bewegingen dat je lichaam soepel blijft. En dat je hoofd rustig wordt. Je krijgt meer energie omdat de levensenergie gaat stromen en tegelijkertijd kan je diep ontspannen. De lessen zijn gebaseerd op de vijf seizoenen en de elementen die daarbij horen, alles uit de traditionele Chinese geneeswijze. Ervaring is niet nodig, alles wordt duidelijk en rustig uitgelegd. Iedereen kan tai chiën, omdat de bewegingen altijd aangepast kunnen worden aan jouw eigen kunnen.

Tai chi op het strand van Monster

Aan de kustlijn geef ik een uur tai chi-les bij het geluid van de golven en de wind. Na afloop kun je koffie drinken met gebak in de Strandtent of een strandwandeling maken. Een heerlijke manier om je weekend te beginnen.

Tai chi lessen in de natuur van Twente

Op een rustige plek net buiten het dorp Lonneker geef ik een buiten tai chi les. Midden in de Twentse natuur. Na afloop is er tijd voor een kop koffie of thee met iets lekkers. Ook dit is een heerlijke manier om je weekend te beginnen.

Informatie over de data en tijden van de lessen vind je op www.bloesem.me of op de facebook pagina Bloesem.

Bloesem
Hendrik Casimirstraat 151
3136 BD Vlaardingen
Nederland
Lessen in de categorie(ën): Meditatie, Qigong / Chi Kung, Taiji / Tai Chi solo vorm

 

Klik hier om je route te plannen.