Pim van den Broek – Dynamiek en Connectie

Over de workshop

Tijdens deze workshop gaan we in op dynamiek en connectie. Wat kun je loslaten en waarmee herstel je innerlijke verbinding?

Niet alleen bij pushing hands is dit belangrijk maar ook bij het doorlopen van je vorm en in het algemeen. Hoe verplaats je van houding naar houding als je onder druk staat? Hoe verplaats je in het dagelijks leven als je onder druk staat?

Ik wil je laten kennismaken met een aantal ideeën waarmee je je houding kunt aanpassen als het onder druk komt te staan. Eén van de speerpunten hiervan is het voorkomen van “double weightedness”.

Het geheim zit misschien wel in de laatste plaats waar je zou gaan zoeken.

Als je op zoek bent naar een Eureka-moment ben je meer dan welkom.

Over de docent

Pim van den Broek is op zijn 13e begonnen met kempo en heeft daarna vervolgens pencak silat en tae kwon do beoefend. Op zijn 24e is hij begonnen met taiji en heeft daarnaast veel ervaring opgedaan in yoga en reiki.

Hij heeft diverse langere reizen ondernomen naar Indonesië, Zuidoost Azië en China om zich meer te bekwamen. Sinds 2006 is hij rijkserkend leraar martial arts in de discipline Taiji en is medeoprichter van het North Sea Tai Chi Festival, een jaarlijks terugkerend evenement waarbij uitwisseling en ontmoeting de basis vormen. Lesgeven doet hij met passie en vol enthousiasme met oog voor detail.