In deze nieuwsbrief besteden we aandacht aan de Opleiding tot Taiji-leraar die de STN organiseert, en hebben we natuurlijk ook wat te melden over het STN Taiji Festival van zaterdag 10 november!


Taiji-leraar worden?

26 aug. 2018, diploma-uitreiking LMA op PapendalRecent is er weer een nieuwe lichting gekwalificeerde Taiji-leraren bij gekomen. Wat een bijzonder gevoel en wat een mooi project onder de vlag van de STN, met Robert Bosma als opleidingscoördinator.

En binnenkort start weer een nieuwe opleidingsronde!
Dus: wil je je basis, kennis en vaardigheden verdiepen en verbreden, wees er dan snel bij!

In dit bericht staan alle ins en outs van de komende opleiding beschreven, alsmede een mooie ervaring van een deelnemer van de ‘laatste lichting’.


 

Festival-nieuws

Zaterdag 10 november staat natuurlijk ook in uw agenda al vrij gepland voor het STN Festival.

Op het Festival worden veel workshops georganiseerd van hoog niveau en zoals altijd is er een gezellige markt. Er is van alles te beleven voor jong en oud, modern en traditioneel Tai Chi-er, gevorderd of beginner, vechtkunstliefhebber of gezondheids-taijiquan- danwel qigong-beoefenaar.

Workshops en lezingen

Naast de verschillende Taiji zwaard workshops (het thema van dit jaar), is er bijvoorbeeld boksen volgens Tai Chi principes met Laura Stone en de altijd interessante workshop van Hennie Eleonora.
Voor het workshops- en lezingenprogramma zie deze pagina op onze site.

Lunch-spektakel

Gedurende de lunch geven topatleten van het Wushu Instituut Hoyer een spetterende show.

Masterclass

Ook dit jaar zal er weer aansluitend op het Festival, op zondag 11 november, een masterclass worden georganiseerd. Dit jaar is het gelukt om Andy Mack, een senior leerling van Adam Mizner, naar Nederland te halen. Hij zal op het festival te zien zijn en de dag erna geeft hij een Masterclass in Nes aan de Amstel.
Bij de masterclass van Andy Mack is het aantal deelnemers beperkt, dus schrijf je op tijd in.

Zo wordt het weekend van 10 en 11 november een compleet inspiratieweekend voor iedere taiji-beoefenaar, met een breed aanbod op zaterdag op het Festival en een training op hoog Europees niveau op zondag.

Wil je Festival bezoeken?
Je kunt online aanmelden en betalen!