Ik ben Lisanne en als student aan de Universiteit Leiden werk ik momenteel, onder begeleiding van dr. P. van Els, aan mijn Master thesis. Hiervoor doe ik onderzoek naar de beleving van Taichi, Qigong en Healing Tao in Nederland. Ik onderzoek hierbij onder andere de rol van taoïsme in deze beleving. Ik ben hierdoor geïnteresseerd geraakt doordat ik tijdens mijn studie in China veel met Chinezen over hun beleving van Taichi heb gepraat en benieuwd werd hoe dit in Nederland was, aangezien het hier steeds populairder schijnt te worden.

Naar aanleiding van mijn scriptieonderzoek zou ik u willen verzoeken om een enquête over de beleving van Taichi, Qigong en Healing Tao uit te delen bij uw deelnemers en zelf in te vullen. Het gaat om een link naar een online enquête. De enquête duurt ongeveer 10 minuten en kan via deze link worden ingevuld: http://bit.ly/2Du8PxK> Deze enquete is inmiddels gesloten

Daarnaast ben ik ook op zoek naar mensen die een interview zouden willen afleggen. Een interview duurt ongeveer 30 minuten en kan via skype gedaan worden. Hierbij zal ik wat dieper ingaan op het onderwerp en zult u beter kunnen uitleggen wat uw persoonlijke ervaring inhoudt. Als u hiervoor interesse heeft of vragen heeft over mijn onderzoek, kunt u mij mailen naar: lisanne.leidenuniv@gmail.com

Alvast heel erg bedankt!

Lisanne van Haften

Naschrift

Lisanne heeft het onderzoek eind 2018 afgerond en gedeeld met de STN!