STN Festival 2022: nog 3 dagen om je aan te melden voor de competitie!

Beste lezer,

Welkom bij een STN nieuwsbrief met nieuws over het Festival dat we op zaterdag 12 én zondag 13 november gaan houden in Utrecht. In dat weekend vieren we ons 40-jarig bestaan met demonstraties, workshops, competities, een taiji-markt en op zondag een groot Taiji feest!

Veel leesplezier met de nieuwsbrief!

Competitie STN Festival 2022: nog 3 dagen om je aan te melden!

Zaterdag 12 november de NK Kampioenschappen, belooft groots te worden met meer buitenlandse deelnemers. Je kunt meedoen met individuele, duo- en groepswedstrijden. Hand-vormen in de verschillende stijlen, Modern, Yang, Chen, Wu en overige free style vormen. Wapens worden onderverdeeld in de poulen, zwaard Yang, zwaard Chen, zwaard Wu, lange wapens, Sabel, Waaier en overig free style. Qigong wedstrijden zullen als demonstratie worden beoordeeld. Pushing Hands wordt dit jaar enkel in fixed step gespeeld en op gewichtsklasse. De inschrijvingen zijn nu nog open, via de site kun je alles nalezen. Voel je uitgedaagd om mee te strijden voor een prachtige Jubileumprijs.

Inschrijven voor 12 en 13 november is mogelijk via www.taijiquan.nl/festival2022. Mocht je ondersteuning nodig hebben bij het inschrijven voor wedstrijden mail dan met judith@taijiquan.nl.
We hopen je ook dit jaar weer te ontmoeten.

Let op: de inschrijving voor de
competitie sluit op 28 oktober ’s avonds.
Dus nog 3 dagen…

Zoals je misschien al op de website hebt gezien, is er dit jaar een extra mooi workshopprogramma.
Wat dacht je bijvoorbeeld van:

Voor ieder wat wils!

Dus check onze website en schrijf je in voor de competitie, als workshopdeelnemer, als bezoeker op zaterdag en/of op zondag (max. 100 plaatsen).

Tot 12 en/of 13 november!

Foto: Towfiqu barbhuiya on Unsplash

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven