Nieuwsbrief juli 2022

Foto: Loni Lieberman

We zitten al weer in de zomer en bewegen langzaamaan richting vakantieperiode. In de nieuwsbrief van juli is er het eerste festivalnieuws om te delen.

Dit jaar bestaat de STN 40 jaar en dat gaan we vieren ook!

Op zaterdag 12 en zondag 13 november om precies te zijn, dus blokkeer die data vast in je agenda.

Help je mee het STN Festival tot een succes te maken?

Vrijwilligers

Of je nu komt als toeschouwer of als deelnemer, je draagt bij aan het succes van het festival. Dat is dit jaar extra leuk en belangrijk, want de STN bestaat 40 jaar!  Zoals je kunt zien zijn we de festivalpagina’s op de website aan het vullen. Dat zal de komende maanden nog wel even doorgaan.

Waar je ons nu al blij mee kunt maken, is je op te geven als vrijwilliger. Zonder vrijwilligers is er geen festival. En je doet het niet voor niets. Het is namelijk leuk om te doen én er zijn tal van voordelen voor vrijwillers. Neem dus een kijkje op de vrijwilligerspagina op de website en geef je op.

Huur een marktkraam

Een ander vast en gewaardeerd onderdeel van ons festival is de Taiji-markt. We hebben dit jaar de bijbehorende webpagina extra vroeg geopend, zodat je nu al je plekje kunt regelen. Check onze website en graag tot ziens op de Taiji-markt van zaterdag 12 november!

Foto: Taiji-markt 2018, © Loni Lieberman

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven