Welkom bij de STN-nieuwsbrief!

In deze nieuwsbrief besteden we aandacht aan een aantal bijzondere workshops die zeker meer dan de moeite waard zijn.

Over anderhalve week is er op 10 maart de workshop van Meester Tary Yip. Tary Yip komt over uit de UK voor een eendaagse workshop over de beginselen van Xing Yi Quan. Xing Yi Quan wordt vaak, samen met Ba Gua en Tai Chi, als een van de 3 belangrijke interne martial arts gezien.

Meester Tary Yip is eerder in Nederland geweest en we weten dan ook dat dit weer een leerzame workshop wordt waar diepgang en toegankelijkheid hand-in-hand zullen gaan.

Dit is dus dé kans om kennis te maken met dit zusje (of broertje) van Tai Chi.

Meer informatie en het inschrijvingsformulier kunt u hier vinden.


Hoe vaak kunt u het nuttige met het aangename verenigen?

Daarom willen wij, namens het bestuur van de STN, uw speciale aandacht vragen voor een bijzondere pushing-hands workshop op 13 April. De workshop is georganiseerd door Elli Zwart. Elli is jarenlang bestuurslid geweest van de STN en in haar workshops deelt ze haar lange en uitgebreide Tai Chi ervaringen (ze doet Tai Chi sinds 1979) op een plezierige low-key manier met zowel eigen leerlingen als andere Tai Chi geinteresseerden.

De workshop die ze geeft heeft als onderwerp een belangrijke pushing hands techniek van Master Huang. Elli heeft deze workshop georganiseerd ter ondersteuning van een goed doel dat haar aan het hart ligt.

Na aftrek van kosten zal de opbrengst naar Raffa Harouna gaan. STN leden worden gevraagd, afhankelijk van hun eigen situatie, als extra bijdrage, de workshop kosten zonder de STN korting te voldoen bij Elli.

Meer informatie over de workshop en het werk van Raffa Harouna kunt u hier vinden.


En wat komt er nog meer?

Tot slot willen wij alvast de workshop van Meester Chen Bin van 3 tot 5 mei onder uw aandacht brengen. We zullen hier in een komende nieuwsbrief meer over zeggen, maar voor beoefenaars van de Chen stijl is dit een echte must.

Het onderwerp zal de theorie en praktijk zijn van old frame – 1st routine Chen stijl (Laojia Yilu).

Degenen die zich alvast willen inschrijven kunnen meer informatie vinden op de workshop pagina.