Workshop Job Koesoemobroto, Taijiquan Festival 2017, Utrecht

Nóg meer redenen om het STN Taiji Festival te bezoeken

In deze nieuwsbrief geven u nóg twee redenen* om het STN Taiji Festival te bezoeken dat op zaterdag 10 november plaatsvindt.

* De andere redenen zijn, kort samengevat: andere beoefenaren of geïnteresseerden ontmoeten, kennis en ervaring verdiepen of verbreden, kennismaken met Taiji en/of Qigong, een fijne dag hebben.


Extra reden 1

Het gaat weer een donders mooie dag worden, met veel demo’s van Taiji beoefenaren in diverse stijlen, een prachtig pauze-spektakel, leuke competitie om naar te kijken (en mee te doen als u zelf beoefenaar bent).

Wilt u een beeld krijgen, bezoek dan deze pagina en geniet van de prachtige foto’s die fotograaf Loni Liebermann vorig jaar maakte.

U kunt zich hier aanmelden als bezoeker of als deelnemer.

 


Extra reden 2

Naast de verschillende Taiji zwaard workshops (het thema van dit jaar), is de STN er ook dit jaar weer in geslaagd om leraar van hoge kwaliteit uit het buitenland over te laten komen, namelijk Andy Mack, een senior leerling van Adam Mizner.

Andy zal op het festival een workshop verzorgen. De dag erna geeft hij een Masterclass in Nes aan de Amstel.
Bij de masterclass van Andy Mack is het aantal deelnemers beperkt, dus schrijf op tijd in.

Mocht u nog geen STN lid zijn, dán heeft u direct een goede reden om dat NU te worden. Lid worden kost € 15, en daarmee heeft u, bij deelname aan de Masterclass van Andy, toegang voor € 65 i.p.v. € 80, dus direct uw lidmaatschapsgeld voor een heel jaar terug verdiend!

Oei, dat was eigenlijk extra reden 3…


Zo wordt het weekend van 10 en 11 november een compleet inspiratieweekend voor iedere taiji-beoefenaar, met een breed aanbod op zaterdag op het Festival en een training op hoog niveau op zondag.


De Festival-flyer vindt u hier. Makkelijk om door te sturen of uit te delen.

Wilt u het Festival bezoeken?
U kunt online aanmelden en betalen!

Bijlagen

, ,

Nog geen reacties.

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This