Aanstaande zaterdag is het zover, dan zal het jaarlijkse Taiji spektakel plaatsvinden: het STN Taijiquan Festival.

Het volgende STN Festival is op zaterdag 10 november 2018!

In vorige nieuwsbrieven maakten we je al attent op de komst van leraar Andy Mack en de Masterclass die Andy op zondag 11 november verzorgt, herinnerden we je aan hoe mooi het festival vorig jaar was, zodat je alvast kunt beginnen met verheugen. 😉

Naast de demonstraties en vele workshops is er ook een hele mooie en spectaculaire show in de pauze, rond het middaguur.

Zo zal er een demonstratie zijn van de prachtige Chinese Leeuwendans onder begeleiding van Sifu Henny Eleonora uit Amsterdam (hennyeleonora@yahoo.com of deze link), en zal Henny Eleonora ook een Dao Yin Yangsheng Gong (een Qigong serie) begeleiden, is er een mooie Zwaardvorm-demonstratie onder leiding van Ynze Waterlander en presenteert Hoyer Wushu jonge mensen uit de Top van het Nederlands Wushu-team met een mix van Wushu en Taijiquan.

 

Als klap op de vuurpijl laten we in deze nieuwsbrief een bezoeker van vorig jaar aan het woord, Taiji leraar Job Koesoemobroto. In onderstaand filmpje legt Job uit waarom je het festival eigenlijk niet mag missen.
Kijken dus!

 

Graag tot ziens op zaterdag!

De Festival-flyer vindt u ook als bijlage bij deze nieuwsbrief. Om door te sturen of uit te delen.