Zaalindeling 2017

Ga naar een masterclass Taiji en verdien je lidmaatschap in een keer terug

Vanochtend stond de festival-afteller op 24 dagen!

In deze nieuwsbrief brengen we je op de hoogte van het meest recente Festival-nieuws.

Je STN lidmaatschap terug verdienen

Wie nog geen STN lid is, heeft dit jaar wel een mooie extra reden om dat te worden, en helemaal als je van plan bent naar de Masterclass van Frank Marquardt of die van Tary Yip te gaan.

De korting voor STN leden op deze masterclasses is nl. € 15, en dat is precies de prijs van een STN lidmaatschap. Die keus is toch erg aantrekkelijk? € 80 betalen voor een Masterclass of € 65 betalen voor de Masterclass én € 15 voor een jaar STN lidmaatschap. Als klap op de vuurpijl ben je, als je je vóór het festival inschrijft, tot EIND 2018 lid!

Klik hier om je in te schrijven als lid.

Festival workshopnieuws

De afgelopen dagen zijn er weer enkele aanvullingen gekomen in het toch al goed gevulde programma. Zo is er een workshop van Roos Kanis bijgekomen met als thema Medische Qigong, verzorgt Mario Rioux een workshop Health Qigong Ma Wang Dui, en geeft Reinoud Eleveld een lezing, waarover hieronder meer te lezen is.

Deze laatste stand van zaken voegen we ook toe als bijlage bij deze nieuwsbrief, namelijk een PDF met het complete workshoprooster.

Zaalindeling 2017

Festival-vrijwilligers

Ieder jaar is, vooral dankzij een flink aantal vrijwilligers, het STN festival weer een centrale plaats waar taiji-ers inspiratie kunnen opdoen en elkaar kunnen ontmoeten. Vrijwilliger zijn is leuk en je beleeft meteen de dag mee. Als je interesse hebt kun je naar deze pagina op de site gaan en je opgeven.

Als dank krijg je gratis toegang tot het festival, een T-shirt en consumptiebonnen. Als je zowel ‘s ochtends als ‘s middags helpt krijg je tevens een lunch.

Reinoud Eleveld geeft lezing Seksuele Kung Fu op Taijiquan Festival

Op onze zoektocht naar interessante leraren voor het Taijiquan Festival komen we af en toe een bijzondere parel tegen. Reinoud Eleveld verdient die kwalificatie zeer zeker.

Reinoud Eleveld

Het bijzondere van Reinoud is dat hij taiji-beoefening plaatst in het grotere verband van de taoïstische leer van persoonlijke ontwikkeling. Die ontwikkeling gaat verder dan taijiquan alleen. Vechtkunst en heelkunde gaan daarin steeds samen. Het één kan niet zonder het ander, net als in taijiquan. Precies op het raakvlak tussen die twee gebeurt ‘het’.

Het pad van Reinoud is veel extremer dan wat de meesten van ons doen: een paar keer per week taijiquan beoefenen en daardoor een beetje meer energie hebben en een iets betere gezondheid. Reinoud stelt zich ten doel elk grammetje energie te cultiveren en te benutten. En om 100% gezond zijn, zowel geestelijk als lichamelijk. Om dat te bereiken moet je de sterkste energie gebruiken die je van de natuur hebt meegekregen: seksuele energie.

Na deze eerste inwijding (’parelbewustzijn’) voert het ontwikkelingstraject verder langs nog zes inwijdingen. Wie hier meer over te weten wil komen kan op Reinoud’s website  en op YouTube allerlei filmpjes vinden.
Maar het leukste is natuurlijk een kennismaking in levende lijve en dat kan op het Taijiquan Festival op 11 november in Utrecht.

Inschrijven voor Engelstaligen

Tot slot maken we u er graag op attent dat er nu ook Engelstalige inschrijfpagina’s zijn. Dus als u Engels sprekende Taiji kennissen hebt die mogelijk aan onze competities deel willen nemen, wilt u ze dan deze links doorsturen?

Registration Individual Participants
Registration Team and Duo

Dank voor uw aandacht, graag tot bij onze volgende nieuwsbrief!

Bijlagen

, , , ,

Nog geen reacties.

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This