Aanmelden

Op deze pagina kun je je inschrijven als bezoeker, deelnemer een van de workshops of aan de competitie. Kies hieronder het formulier van je keus.

Aanmelden als bezoeker van het festival

Als bezoeker heb je volledige toegang tot het festival (inclusief markt, demonstraties en workshops). Wil je ook aan de competitie(s) deelnemen, schrijf je dan in via de Deelnemer competitie tab. Kom je alleen om een competitiedeelnemer te begeleiden, maar heb je geen tijd voor of interesse in iets anders (zoals de workshops)? Meld je dan aan via het tabblad Begeleider competitiedeelnemer en vul het onderstaande formulier niet in.

Je kunt direct na het invullen betalen middels iDEAL, Bancontact/Mister Cash, PayPal, SOFORT Banking of overboeking (betalen binnen 14 dagen); zie afbeelding rechts voor een voorbeeld van het betaalscherm.

Het is nu niet meer mogelijk om online in te schrijven als (workshop)bezoeker. Je bent welkom om gewoon op zaterdag de 18e aan de kassa een kaartje te kopen.

 

Graag tot dan!!

Sluiting online aanmeldingen:

Je kunt tot woensdagavond 15 november om 23 uur online een kaartje kopen. Daarna weer op zaterdag de 18e, gewoon aan de zaal!

Inschrijven als deelnemer voor het STN Festival en de NK Taijiquan Competitie 2023

Lees éérst dit, vóórdat je een van de inschrijfformulieren invult:

 • Lees alle info op deze pagina, hiermee moet je akkoord gaan tijdens je inschrijving.
 • Je kunt direct na het invullen betalen middels iDEAL, Bancontact/Mister Cash, PayPal, SOFORT Banking of overboeking (betalen binnen 14 dagen); zie afbeelding rechts voor een voorbeeld van het betaalscherm.

Toegangsprijzen competitie zijn:

 • Deelname aan competitie is inclusief de workshops:
  • STN lid: € 30,00 (1 onderdeel)
  • niet STN lid: € 40,00 (1 onderdeel) (Nu lid worden?)
  • ieder extra onderdeel: € 8,00
  • neem je deel aan de competitie én is je belangrijkste leraar als leraar aangesloten bij de STN? Dan ontvang je € 5 korting! (Zorg wel dat je het STN nummer van je leraar bij de hand hebt.)

Relevante documenten:

Inschrijfformulieren:

Kies hieronder het formulier dat op jou van toepassing is.

De inschrijving is gesloten!

De inschrijving is gesloten!

De inschrijving voor de competitie(s) sluit op maandagavond 13 november om 23 uur.
Als je alleen als coach/begeleider komt, kun je je via het tabblad Begeleider competititiedeelnemer aanmelden tot vrijdagavond 17 november om 20 uur. Uiteraard kun je op zaterdag 18 november een kaartje kopen bij de ingang!

Aanmelden als coach/begeleider competitiedeelnemer van het STN Festival en de NK Taijiquan Competitie 2023

Wil je ook deelnemen aan de workshops? Ga dan naar het tabblad Bezoeker en vul het onderstaande formulier niet in.

Je kunt direct na het invullen betalen middels iDEAL, Bancontact/Mister Cash, PayPal, SOFORT Banking of overboeking (betalen binnen 14 dagen); zie afbeelding rechts voor een voorbeeld van het betaalscherm.

Het is nu niet meer mogelijk om online in te schrijven als bezoeker. Je bent welkom om gewoon aan de kassa een kaartje te kopen, er zijn nog plekken genoeg.

 

Graag tot morgen!

Sluiting inschrijving en aanmelding:

Als coach/begeleider kun je je aanmelden tot vrijdagavond 17 november om 20 uur. Uiteraard kun je op zaterdag 18 november een kaartje kopen bij de ingang!

Scroll naar boven