Zondag 13 november – Groot Taiji feest!

13 november STN jubileum feest Theatrale Trip een zintuigelijke, interactieve belevenis waarbij de bezoekers uitgenodigd zijn hun inlevingsvermogen te activeren: Dwars door de tijdlijn van 40 jaar STN, Taiji in Nederland. Waarbij we letterlijk en figuurlijk in beweging worden gebracht.

Er worden verschillende oudgedienden en grote leraren het woord gegeven, er zijn spectaculaire demonstraties waarbij we natuurlijk traditiegetrouw starten (zoals elk Chinees festival of feestelijke happening) met een Leeuwendans. Een interactieve show met veel “wist je dat…” weetjes, soms grappig en soms serieus. Een show waar jij lekker voor onderuit mag gaan zitten.

Na de show is er ruimte voor ontmoeting, netwerking en social talk. Ook wel hard nodig nu de meesten van ons elkaar drie jaar niet hebben gezien. Nadien komen we in beweging tijdens een workshop en proosten we gezamenlijk om de dag af te sluiten.

Nu al zoveel positieve feedback. Het enthousiasme van de mensen die betrokken worden bij het theater stuk, het meedenken maakt me als festival coördinator blij. De voorpret is in volle gang en we leven naar een spektakel moment toe in de STN geschiedenis. We gaan een unieke belevenis neerzetten waar nog lang over nagepraat gaat worden.

Dit mag je dus niet missen!

Binnenkort meer info…

Judith van Drooge

Namens het STN bestuur