Vrijwilligers

Ieder jaar is, vooral dankzij een flink aantal vrijwilligers, het STN festival weer een centrale plaats waar taiji-ers inspiratie kunnen opdoen en elkaar kunnen ontmoeten. Ondanks Corona willen we ook dit jaar de landelijkse kampioenschappen weer aanbieden en natuurlijk kunnen wij ook dit niet zonder de hulp van de vele vrijwilligers.

NB dit jaar is er in verband met de covid geen markt, er is alleen fixed step pushing hands, geen workshops en er zullen weinig toeschouwers zijn. Er is een looproute gemaakt, zodat in deze tijden voor iedereen die komt als deelnemer of vrijwilliger een veilige afstand tot elkaar wordt gegarandeerd.

Vrijwilligers krijgen een verrassing, lunch en consumptiebonnen. (Lunch alleen indien men 2 dagdelen helpt). Degene die zich voor een hele dag als vrijwilliger opgeven worden als eerste geplaatst. Tevens worden de vrijwilligers uitgenodigd voor gratis deelname aan een van de regionale workshops.

± 1 week voor het festival sturen wij een schema waar en wanneer je bent ingedeeld.

Elk jaar blijkt maar weer hoe belangrijk het werk is, dat mensen achter de schermen verrichten om dit evenement te doen slagen. Namens het bestuur hartelijk dank voor je hulp!!

Ellen Schoemaker, Coördinatie vrijwilligers.

Graag tot ziens op zaterdag 13 en zondag 14 november!