Judith van Drooge – Warm up

Over de warm-up

Draaien en stretchen in verschillende richtingen om het lichaam en de geest wakker te maken zodat ze klaar zijn om aan de slag te gaan. We doen verschillende Qigong oefeningen, o.a. losmaakoefeningen, Ba Duan Yin (de 8 Brokaten) en Ji Jin Ying bewegingen (t.b.v. de spieren en pezen).
Uiteraard ademen we rustig om de Chi goed te reguleren.

Over de docent

Terugblik STN Festival 2018 - Stichting Taijiquan Nederland 14

Inner Touch Tai Chi – Judith van Drooge woont in Zwolle en is rijkserkend leraar Martial Arts (L.M.A.). Ze beoefent Tai Chi Chuan sinds 1999 en binnen deze tak van martial arts voornamelijk de yang stijl. Ze is gediplomeerd docente en leerling van Meester Luis Molera en Grootmeester William Chi Cheng Chen (New York). Ze is erkend Chi Kung leraar door de Chinese Health Chi Kung Association (Beijing).

Judith is in 2003 haar eigen Tai Chi school gestart en geeft workshops en presentaties over de hele wereld. Ze beheerst verschillende technieken Tai Chi Chuan, Chi Kung, Meditatie, Pushing Hands en Wapenvormen. Judith heeft diverse kampioenschappen op haar naam staan die haar tot een internationale bekendheid en een all-round Tai Chi-er hebben gemaakt.

Judith van Drooge is algemeen bestuurslid van de STN, voorzitter van Stichting Gunga Din de Waterdrager en organisator van de Wereld Tai Chi dag in Zwolle www.wereldtaichidag.nl.

Scroll naar boven