Inschrijven Yang stijl Masterclass Andy Mack

Andy Mack

Andy Mack en zijn zoon Duran vertegenwoordigen de Londen tak van de Heaven Man Earths school (HME) van Adam Mizner.

Andy heeft een zelfverdedigingsachtergrond in Muay Thai en boksen. Zijn spirituele achtergrond is Thai Buddhism. De Heaven Man Earths school heeft twee lineages. Een via  Lau King en master Yek in Huang Sheng Shyan’s lineage. De andere via Michael Phillips (Chen Man Ching line).

Andy en Duran beoefenen tevens ‘Qigong Tui Na’, een speciale massage van de Chianghsia Qigong Tui Na secte van Sifu Richard Huang.

Masterclass

De 2018 workshops en masterclass voor de STN gaan over het onderzoeken en ontwikkelen van Hwa, Na en Fa Jin. Hwa Jin is een neutraliserende kracht, Na Jin is het je meester maken van je opponent en Fa Jin is het afgeven van energie aan je opponent. Deze jins moeten onderdeel zijn van elke taiji interactie.

Bij de workshops tijdens het STN Festival ligt de nadruk wat meer op uitleg. In de masterclass van zondag 11 november zal er meer tijd zijn voor training en het ontwikkelen van begrip.

Tijd en plaats:

Datum: zondag 11 november 2018 van 10.00-16.00

Plaats: Dorpshuis “de Nesser”, Pastoor van Zantenlaan 33, 1189 WD Nes a/d Amstel

STN leden betalen € 65. Niet STN leden betalen € 80. Dus dat betekent dat je net zo goed maar meteen lid van de STN kunt worden. Dat kost namelijk slechts 15 euro. Als je toch ook al naar het Taijiquan Festival gaat heb je de eerste korting meteen al binnen. Het STN lidmaatschap biedt echter nog tal van andere voordelen. Het weekend van 11 en 12 november staat bol van de taijiquan en zal je taiji-inspiratie geven waar je nog weken of maanden mee vooruit kunt.

Het is mogelijk om voor € 40,00 de workshop bij te wonen als toeschouwer.

Inschrijven kan via onderstaand formulier:

Pin It on Pinterest