Grandmaster Shi Yan Po – Shaolin Rou Quan

Over Grandmaster Shi Yan Po

Grandmaster Shi Yan Po is een 34e generatie Shaolin Kungfu Krijger monnik van de Shaolin Temple onder de abt Shi Yong Xin. Hij is de founder van het Shaolin Kung Fu Culture Centrum in Keulen, Duitsland.

Hij beheerst verschillende Shaolin kungfu vormen.

Vanaf 2004 tot 2014 reisde Grandmaster Shi Yan Po uitgebreid naar optredens voor overheidsfunctionarissen in meer dan 30 landen, zoals bijvoorbeeld de VS, Canada, Duitsland, Verenigde Arabische Emiraten, etc. Hij heeft Shaolin Kung Fu onderwezen in Australië, Duitsland en Oostenrijk.

In 2007 was Grandmaster Shi Yan Po een van de teamleden van “Sutra” en toerde hij over de hele wereld en promote hij Shaolin Kungfu aan het publiek in 28 landen.

Voor meer informatie bezoek zijn Website: http://www.shaolinkungfu-yanpo.nl

Over de workshop

Ontmoet Grandmaster Shi Yan Po en zie zijn Tai Chi (Rou Quan) presentatie op het STN festival 2019

少林林柔拳,禅武合⼀一

Shaolin Rou Quan is Tai Chi. Het harde zit in het zachte, en het zachte zit in het harde.

Chan 禅 & Wu 武

Shaolin Kung Fu is een breed en diepgaand zelf cultivatiesysteem dat Wu 武(vechtsporten) en Chan 禅(Zen) op een unieke manier combineert. Rou Quan is een belangrijk onderdeel van Shaolin Kung Fu en ontwikkeld door de Shaolin Temple. Het is altijd de geheime vechtsport geweest van de Shaolin tempel, alleen voor de interne training binnen de tempel.

Rou Quan heeft niet alleen een sterke en krachtige externe boxing, maar heeft ook een zachte innerlijke vuist. Door het beoefenen van Rou Quan, krijgen we interne en externe cultivatie. De ademhaling versterkt het hart, terwijl met zachte lichaamsbeweging de energie van het lichaam wordt versterkt, en daarom is de krijgskunst 武 verweven met Chan 禅 als één. Wanneer Chan (Zen) en krijgskunst één worden, zullen we de ziel van Shaolin Kung Fu ontdekken.

Ontmoet Grandmaster Shi Yan Po en ervaar de Legende van Shaolin Kung Fu op 9 november 2019 bij STN festival!

Tijdens de workshop leert Grandmaster Shi Yan Po je de Rou Quan principes en laat je de belangrijkste oefeningen uitvoeren.

De workshop wordt gegeven in Nederlands en Engels.

Contact en informatie:

info@shaolinkungfu-yanpo.nl

http://www.shaolinkungfu-yanpo.nl