Job Koesoemobroto – het energetische zwaard

Deze workshop wordt gegeven door Job Koesoemobroto. Hij geeft sinds 1989 lessen en workshops in verschillende plaatsen in Nederland, België en Engeland. Momenteel geeft Job wekelijks les in Arnhem.

In 1985 volgde hij zijn eerste workshop bij Master San Gee Tam, bij wie hij nog steeds regelmatig les en trainingen volgt. Ook bestudeert hij het Chinees zwaardvechten bij Laoshi Scott Rodell.

Achtergrond:
Taiji stijl:       Yang stijl, Golden Flower systeem en familie stijlen
Leraar:          Master San Gee Tam. Lijn van Yang Shou Chung – Chu King Hung en Dong Zeng Chen

over de workshop ‘Het Energetische Zwaard’

Tai Chi is een energetische vechtkunst/bewegingsleer. Hoe breng je de energie (Qi) in het zwaard? Wat is Fa Jing met het zwaard? Is het zwaard meer een mannelijke energie of ook gepast voor vrouwen? Hoe ervaar je energie flow in de zwaardvorm? Wat is de filosofische (Taoïstische) kant van het zwaard?

Met de Jian (rechtzwaard) gaat Job Koesoemobroto antwoorden geven op deze vragen en ervaar je hoe het Taiji zwaard en de (lege hand) Taiji Vorm elkaar (energetisch) versterken.

De workshop is bedoeld voor zowel beginners als gevorderden en onafhankelijk van (Taiji) stijl. Ervaring met het rechtzwaard is een pre.

Contactgegevens

Job Koesoemobroto
06 – 5539 5839
www.goldenflower.nl
www.koesoemobroto.nl