Festival 2018

Open Nederlandse kampioenschappen

English page!Taijiquan, Qigong – duo & groep

Pushing Hands

Zaterdag 10 november 2018
Sportcentrum Olympos
Uppsalalaan 3, Utrecht

Zoals elk jaar vindt in november het STN taijiquan festival plaats waar Tai Chi geïnteresseerden, beoefenaars en leraren hun Tai Chi kennis verbreden/verdiepen, inspiratie opdoen en/of elkaar ontmoeten. Dit jaar hebben we als speciaal thema Taiji zwaard. We besteden zowel aandacht aan de martiale kant als aan de betekenis die het Taiji zwaard kan hebben voor de verdieping van uw eigen Taiji beoefening.

Kijk hier terug hoe mooi het Festival van vorig jaar was.

Op het Festival zal weer veel competitie zijn, veel workshops van hoog niveau en zoals altijd een gezellige markt. Er is van alles te beleven voor jong en oud, modern en traditioneel Tai Chi-er, gevorderd of beginner, vechtkunstliefhebber of gezondheidstaijiquan- danwel qigong-beoefenaar. Zodra de inschrijving van de competitie open is kunt u dat hier doen.

Ook dit jaar zal er weer aansluitend op het Festival, op zondag 11 november, een masterclass worden georganiseerd. Dit jaar zijn we in staat geweest om Andy Mack een senior leerling van Adam Mizner naar Nederland te halen. Hij zal op het festival te zien zijn en de dag erna geeft hij een workshop.

Zo wordt het weekend van 10 en 11 november een compleet inspiratieweekend voor iedere taiji-beoefenaar, met een breed aanbod op zaterdag op het Festival en een training op hoog Europees niveau op zondag.

Andere workshops die eruit springen zijn naast de verschillende Taiji zwaard workshops, bijvoorbeeld boksen volgens Tai Chi principes met Laura Stone en … …

In de grote hal kunt u de hele dag kijken naar een veelheid van taiji-competities, van vorm lopen in diverse taiji-stijlen tot allerlei soorten pushing hands. Ook als u nog nooit aan zo’n competitie heeft meegedaan nodigt de STN u van harte uit om het eens te proberen.

Als u wilt houden we u graag op de hoogte via de STN nieuwsbrief waarop u zich kunt abonneren, zie het blok onderaan deze pagina!

Download hier de Festival-flyer.