Festival-nieuwsbrief oktober 2022

Welkom bij een STN nieuwsbrief die helemaal gewijd is aan het Festival dat we op zaterdag 12 én zondag 13 november gaan houden in Utrecht. In dat weekend vieren we ons 40-jarig bestaan met demonstraties, workshops, competities, een taiji-markt en op zondag een groot Taiji feest!

STN Festival 2022 gaat een prachtig jubileumfeest worden!

Zaterdag 12 november

Zaterdag 12 november de NK Kampioenschappen, beloofd groots te worden met meer buitenlandse deelnemers. Je kunt meedoen met individuele, duo- en groepswedstrijden. Hand-vormen in de verschillende stijlen, Modern, Yang, Chen, Wu en overige free style vormen.

Wapens worden onderverdeeld in de poulen zwaard Yang, zwaard Chen, zwaard Wu, lange wapens, Sabel, Waaier en overig free style. Qigong wedstrijden zullen als demonstratie worden beoordeeld. Pushing Hands wordt dit jaar enkel in fixed step gespeeld en op gewichtsklasse. De inschrijvingen zijn open, via de site kun je alles nalezen. Voel je uitgedaagd om mee te strijden voor een prachtige Jubileumprijs.

Inschrijven voor 12 en 13 november is mogelijk via www.taijiquan.nl/festival2022. Mocht je ondersteuning nodig hebben bij het inschrijven voor wedstrijden mail dan met judith@taijiquan.nl.
We hopen je ook dit jaar weer te ontmoeten.

De winnaars worden op zondag 13 november als VIP-ers ontvangen en krijgen o.a. gratis entree, de individuele vorm winnaars worden het podium geboden om te schitteren in de spotlight tijdens de jubileum show.

Voor zowel de markt als vrijwilliger kun je je nu inschrijven via de formulieren op de website.
Vrijwilligers die zaterdag komen helpen krijg gratis entree voor ons jubileum feest in het theater en krijgen een jubileum presentje als dank.

De Taiji markt begint ook weer vorm te krijgen; tussen het warming-up veld, het wedstrijdtoneel en het vrij pushing hands oefenveld, kun je jouw ideale zwaard of Taiji pak vinden, of een heerlijke wierook of Chinese Thee, een boek of het Yin Yang magazine in duiken. Enkele masseurs zullen een rustplek schenken voor zowel de sporter als bezoeker.
Net als de workshops brengt de markt een gemoedelijke sfeer bij de wedstrijd vibes.
In de pauze gaan we een groepsfoto maken en zal Bao Trieu uit Groningen de drakendans en een Wushu demonstratie geven.

Voor de workshops hebben we een paar oude bekenden van de Stichting bereid gevonden terug te komen. De volgende leraren komen: Daan Hengst, Laura Stone, Brenda Dekkers, Epi van de Pol, Job Koesoemobroto en Maerle Willeumier.
Drie buitenlandse namen die intensieve, interessante workshops komen geven en ook zondag in het theater hun bijdrage leveren zijn Lauren Smith, Barry Mc Ginlay, Albert St Cathrine.

Dus schrijf je in voor de competitie, als workshopdeelnemer, als bezoeker op zaterdag en/of op zondag (max. 100 plaatsen).

Tot 12 en/of 13 november!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven