Linda en Ellen

Festival- en ander nieuws

Nog 15 dagen, dan is het STN Festival, wat dit jaar gepaard gaat met de viering van het 35-jarig bestaan van de STN!

Sluitingsdata inschrijvingen

Het is ieder jaar weer een heel gepuzzel, om alle inschrijvingen voor de competitie te verwerken en zo te organiseren dat er ook een competitie ontstaat. Mensen moeten in poules ingedeeld worden, tijden berekend en roosters gemaakt, wedstrijden op elkaar afgestemd, etc. etc.

De festivalcommissie is niet voor een kleintje vervaard, dus dat komt wel goed. Evengoed is het ook geen klusje dat je op een achternamiddag doet. Vandaar dat de inschrijving voor de competitieonderdelen sluit op 3 november om 20 uur ‘s avonds.

De inschrijvingen voor festivalbezoekers, alsmede die voor de masterclasses van Frank Marquardt en Tary Yip op 12 november lopen nog door tot donderdagavond 9 november om 20 uur.

Festival-sponsors

Dan nodigen we u uit om eens een kijkje te nemen op de sponsorpagina van het festival. Dit jaar voor het eerst op deze manier. Er zijn al plannen om het festival-sponsorschap volgend jaar meer handen en voeten te geven, dus als u van de partij wilt zijn, maak uw belangstelling kenbaar middels het formulier onderaan de pagina.

Een nieuwe Taiji-leraar

Natuurlijk is het STN Festival belangrijk, deze weken, maar er gebeurt meer in Taiji Nederland!

Zondag 12 oktober ontving Linda Rennes, LMA student (Leraar Martial Arts) van het studie jaar 2016- 2017 op Papendal haar diploma. Het diploma werd uitgereikt door Henk Verschure (foto links), voorzitter van de FOG (Federatie Oosterse Gevechtssporten).

Linda heeft toegezegd om vanuit haar ervaring met de LMA opleiding ondersteuning te  gaan verlenen aan de studenten van dit jaar. Als bestuurslid van de STN en docent van Linda was Ellen Schoemaker (foto rechts) bij de uitreiking aanwezig.

   

Bijlagen

, , ,

Nog geen reacties.

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This