Welkom bij de eerste Festivalnieuwsbrief 2018 van de STN!

Beste lezer,

Na een lange en hete zomer zijn we met volle kracht bezig met de voorbereidingen voor het STN Festival. Deze nieuwsbrief is daar helemaal mee gevuld.

Veel leesplezier!


STN Taijiquan Festival 2018

Open Nederlandse kampioenschappen Pushing Hands, groeps- en duo wedstrijden Taijiquan, Taiji wapens en Qigong

Zaterdag 10 november 2018, Sportcentrum Olympos, Uppsalalaan 3 Utrecht

Zoals elk jaar vindt in november het STN Taijiquan Festival plaats, waar Taiji-geïnteresseerden, -beoefenaars en -leraren hun Taiji kennis verbreden en verdiepen, inspiratie opdoen en elkaar ontmoeten. Het eerste focuspunt, de competitie, ligt dit jaar op groeps- en duo-kampioenschappen en pushing hands kampioenschappen.

In de grote hal kunt u de hele dag kijken naar een veelheid van Taiji-competities, van vorm lopen in diverse stijlen tot allerlei soorten pushing hands. Ook als u nog nooit aan zo’n competitie heeft meegedaan nodigt de STN u van harte uit om het eens te proberen, het is echt niet alleen voor gevorderde beoefenaars.

Het tweede focuspunt dit jaar is het speciale thema Taiji zwaard. We besteden zowel aandacht aan de martiale kant als aan de betekenis die het Taiji zwaard kan hebben voor de verdieping van uw eigen Taiji beoefening

Op het Festival worden veel workshops  georganiseerd van hoog niveau en zoals altijd is er een gezellige markt. Er is van alles te beleven voor jong en oud, modern en traditioneel Tai Chi-er, gevorderd of beginner, vechtkunstliefhebber of gezondheidstaijiquan- danwel qigong-beoefenaar.

Aanmelden als bezoeker kan hier, en als deelnemer voor de competities hier.

In de volgende nieuwsbrief meer info, maar u bent al van harte welkom een kijkje op de site te nemen. Daar kunt u een voorlopige versie van het workshop- en lezingenprogramma inzien en te weten komen welke Masterclass de STN op de dag ná het Festival voor u in petto heeft… 😉

Het volgende STN Festival is op zaterdag 10 november 2018!

Foto: Loni Liebermann