Festival 2017

Open Nederlandse kampioenschappen

Taijiquan, Qigong en Pushing Hands
individueel – duo – groep

Zaterdag 11 november 2017
Sportcentrum Olympos
Uppsalalaan 3, Utrecht

Zoals elk jaar vindt in november het STN taijiquan festival plaats waar ‘Tout Tai Chi’ acte de présence geeft, om het maar eens mooi te zeggen. Dit jaar is het een bijzonder festival vanwege het 35-jarig bestaan van de STN.

Er zal veel competitie zijn, veel workshops van hoog niveau en zoals altijd een gezellige markt. Er is van alles te beleven voor jong en oud, gevorderd of beginner, vechtkunstliefhebber of gezondheidstaijiquan- of qigongbeoefenaar.

Zangeres Lico Lee zal het festival muzikaal begeleiden. Meer Chinese inbreng krijgen we van acupuncturiste Yenna Zhang en van bestseller auteur Lulu Wang, die het over Chinees eten zal hebben.

Twee internationale meesters van verschillende stijlen zullen een taijiquan-demonstratie geven in de lunch show, gevolgd door workshops waar iedereen aan kan deelnemen. Voor Chen stijl is dat Frank Marquardt en voor Sun stijl hebben we Tary Yip. Wil je meer van deze meesters leren, dan kun je op zondag 12 november een masterclass van een hele dag bij één van hen volgen.

Op deze website kunt u zich inschrijven voor de workshops die u wilt bezoeken en voor de competities waaraan u wilt meedoen. Wees er op tijd bij want als de populaire workshops volgeboekt zijn moet u tot volgend jaar wachten.
Als u wilt houden we u graag op de hoogte via onze nieuwsbrief waarop u zich kunt abonneren!

Pin It on Pinterest