Douwe Geluk Kampioen

Douwe Geluk wint Tai Chi Chuan NK competitie te Hoensbroek

Douwe Geluk uit Apeldoorn is 1ste geworden op de Open Wu Shu Championships te Hoensbroek georganiseerd door Loe Hoyer. Douwe Geluk kwam uit in de categorie Tai Chi Chuan met de vorm Shaolin Rou Quan ( Shaolin Tai Chi , Soft Boxing ) wat hij bestudeerde bij Shaolin Kung Fu school Apeldoorn.

De wedstrijd was super georganiseerd en van Tai Chi Chuan, Wu Shu tot Traditionele Kungfu kwamen verschillende deelnemers tegen elkaar uit. In de categorie Tai Chi Chuan Yang en andere vormen won Douwe Geluk met het oude Shaolin Tai Chi Chuan.

Douwe Geluk over de wedstrijd: “het is een prachtig evenement en zoveel geweldige Tai Chi mensen hier! Ik voelde me goed en heb erg hard getraind op Rou Quan. Ik liep de vorm lekker en alles ging naar wens. Toen ik hoorde dat ik eerste was ontstond een innerlijke blijheid als kroon op het harde werken aan de Rou Quan”

Douwe Geluk heeft als achtergrond Yang style, Wu style, Tai Chi Chuan en Shaolin Rou Quan en Qi Qong maar ook binnen verschillende Kung Fu stijlen. Alle deelnemers binnen het Tai Chi Chuan hebben het erg goed gedaan. En een prachtige winst en erkenning voor Douwe Geluk maar natuurlijk ook voor Shaolin Kung Fu school Apeldoorn waar naast Shaolin Kung Fu het Tai Ji Quan op hoog niveau bedreven word.

We feliciteren Douwe Geluk met zijn prachtige prestatie binnen het Tai Chi Chuan.

, , , ,

Nog geen reacties.

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This