Diplomauitreiking Rijkserkende opleiding Taiji & Qigong

Onze opleidingscoördinator Robert Bosma schreef het volgende verslag:

Eindelijk aangekomen in de dugout van het congres- en sportcentrum Papendal, was ik gelukkig net op tijd om de deelnemers van de Rijkserkende Taiji & Qigong opleiding te feliciteren met het diploma dat ze hebben behaald.
E.e.a. ging gepaard met een toespraak van Henk Verschuur, de voorzitter van het FOG, waarin woorden van dankbaarheid de boventoon voerden. De deelnemers werden één voor één naar voren geroepen om het zwart omlijste diploma LMA3 Taiji te ontvangen. De mobieltjes van diverse mensen en mijn Canon superzoomcamera maakten enkele mooie foto’s van de fijne gebeurtenis.

Daarna gingen we naar buiten om een groepsfoto te maken. Onderweg naar buiten liep ik langs Wim Maulany die ook zijn LMA diploma mocht ontvangen van de voorzitter. Na enig geregel stonden de deelnemers mooi nauw naast elkaar om te poseren voor de groepsfoto. Helaas konden niet alle deelnemers van het jaar 2017/2018 er bij zijn, maar in ieder geval fijn dat meer dan de helft van de deelnemers hun diploma in ontvangst konden nemen.

Aan alle geslaagde deelnemers van het jaar 2017/2018: Van harte gefeliciteerd!

En nu op naar het volgende jaar, want de STN heeft een rijkserkende Taijiquan & Qigong opleiding opgesteld samen met de FOG om de lesvaardigheid in Taijiquan en Qigong (nog verder) te ontwikkelen.
Start: Oktober 2018!

Daarover in een volgend nieuwsbericht meer!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven