De inschrijving voor het STN Festival 2022 is open!

(c) Loni Lieberman

Je mag je inschrijven voor de competitie!

Van de week zijn de inschrijfpagina’s geopend. Wil je je vorm laten zien aan een deskundige jury? Misschien met een aantal medeleerlingen? Of je Tai Chi-ervaring verdiepen door mee te doen met Push Hands? Dat kan vanaf nu!
En als je leraar aangesloten is bij de STN, krijg je € 5 korting.

Ook bezoekers en begeleiders kunnen al hun entreebewijs bestellen.

Naast de competities zijn er ook dit jaar weer een aantal interessante en leerzame workshops, geschikt voor alle niveau’s van Taiji-beoefening. Dus verheug je maar vast op de volgende nieuwsbrief (abonneren kan onderaan deze pagina) waarin we de eerste namen bekend zullen maken.

En misschien dat we dan ook al een tipje van de sluier op kunnen lichten over ons mooie programma van zondag 13 november.

Overige Festival-pagina’s:

Waar je ons erg blij mee kunt maken, is je op te geven als vrijwilliger. Zonder vrijwilligers is er geen festival. En je doet het niet voor niets. Het is namelijk leuk om te doen én er zijn tal van voordelen voor vrijwillers. Neem dus een kijkje op de vrijwilligerspagina en geef je op.

Een ander vast en gewaardeerd onderdeel van ons festival is de Taiji-markt. Heb je je plekje al geregeld? Check deze pagina en graag tot ziens op de Taiji-markt van zaterdag 12 november!

Foto: Loni Lieberman

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven