Cultuurreis naar het hart van Shaolin Temple China

Cultuurreis naar het hart van Shaolin Temple China - Stichting Taijiquan Nederland

De Shaolin Temple is de geboorteplaats van het voorouderlijke Chinese boeddhistische zeehuis en de Chinese Kungfu. Het is nu een cultureel erfgoed van de wereld.

Vanwege de Shaolin vechtsporten, ontwikkeld door Shaolin vechtsporten en de groeiende Shaolin Kungfu, staat het bekend als “de wereld werkt hard om Shaolin te krijgen, Shaolin Kungfu is de wereld”.

Er zijn honderden sets Shaolin Kungfu routines die zijn overgeleverd vanuit de Shaolin Temple. Qi Gong en Tai Chi zijn ook belangrijke onderdelen van Shaolin Kungfu.

Elk jaar organiseren wij een 10 daagse cultuurreis naar de Shaolin Tempel in China. De reis wordt begeleiden door Grootmeester Shi Yan Po, De 34e generatie Shaolin Kungfu Krijger monnik van Shaolin Temple. Het is een exclusieve reis voor een onvergetelijke ervaring.

Cultuurreis naar het hart van Shaolin Temple China - Stichting Taijiquan Nederland 1Tijdens de reis verblijf je in de Shaolin Tempel. Je neemt deel aan de dagelijkse ceremonies, je krijgt workshops, Qi gong, Tai Chi, Chan (Zen) en je traint Shaolin Kungfu met de Shaolin Kungfu Krijgsmonniken.
Bij de kosten voor de georganiseerde reis is alles inbegrepen, de vlucht, busreis, verblijf, maaltijden, workshops en uitstapjes. Dus zijn er verder geen kosten meer.

De reisperiode zal in de herfst 202 zijn (herfstvakantie); de kosten (alles inbegrepen) € 2500,–.

Aanmelden staat nu open voor iedereen.
Inschrijven via www.shaolinkungfu-yanpo.nl of stuur ons een e-mail naar info@shaolinkungfu-yanpo.nl.

Geschreven door gastauteur Julia Zhang.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven