Kom dit jaar naar het festival voor internationale (Groot)Meesters als nooit tevoren

Professor Qiu Zhigang

Zo worden wij dit festival o.a. vereerd met de aanwezigheid van Professor Qiu Zhigang. Professor Qiu is professor aan de Universiteit van Yangzhou, directeur van het Yangzhou University National Traditional Sports Research Institute en Professor en adviseur van de Yangzhou University martial arts major. Hij is tevens president van de Yangzhou Wushu Association en vice-president van de Wushu Association van de Jiangsu provincie. Zijn rank in Chinese martial arts is 8e(!) duan.

Grandmaster Shi Yan Po

Verder wordt er zowel een spectaculaire demonstratie als een workshop gegeven door Grandmaster Shi Yan Po. Grandmaster Shi Yan Po is een 34e generatie Shaolin Kungfu krijgermonnik van de Shaolin tempel onder de abt Shi Yong Xin.

Vanaf 2004 tot 2014 reisde Grandmaster Shi Yan Po namens de Shaolin tempel naar optredens voor overheidsfunctionarissen in meer dan 30 landen zoals de VS, Canada, Duitsland, Verenigde Arabische Emiraten, etc.. Grandmaster Shi Ya Po’s workshop zal gaan over Shaolin Rou Quan, de traditioneel geheime vechtsport van de Shaolin tempel, die door sommigen ook wel Shaolin Tai Chi is genoemd.

Master Gu Jiaying

Bijzondere gasten op STN Festival - Stichting Taijiquan Nederland 1En natuurlijk Master Gu Jiaying, supervisor van de Yangzhou Healthy Qigong Association en winnares van verschillende belangrijke Taiji en Qigong competities in China. Master Gu zal een workshop Wu Qin Xi Qigong geven. Wu Qin Xi is tijdens de Han dynastie (1800 jaar geleden) door de beroemde dokter Hua Tu gecreëerd en is gebaseerd op de 5 dierennaturen (tijger 虎戏, hert 鹿戏, beer 熊戏, aap 猿戏 en vogel 鸟戏).

Staat 9 november al in uw agenda?

Naast de aanwezigheid en workshops van deze bijzondere gasten zijn er nog veel meer gratis workshops én kun je zien hoe gevorderde Tai Chi beoefenaars hun Pushing Hands vaardigheden testen in de competitie.

Kaartje kopen?

Dat kan. Als bezoeker, als individueel deelnemer vorm of pushing hands of als duo of groep. (Also the English page and forms are available.)

Banner Festival 2019