Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Workshop pushing hands techniek ‘swinging arms’ voor goed doel!

13 april # 13:30 - 17:00

Beste Taiji’er,

Bij deze de uitnodiging voor een speciale Taiji workshop die tevens een goed doel ondersteunt. Dus behalve dat je een interessante taijiquan-techniek geleerd krijgt, draag je bij aan een bijzonder project, waar (jonge) mensen in Togo een mooi vak op hoog niveau kunnen leren en zo een eigen inkomen verwerven.

Over de workshop

We gaan deze middag de pushing hands techniek ‘swinging arms’ uit het systeem van Huang Sheng Shyan oefenen. Huang was een van de beste leerlingen van Cheng Man Ching. Officieel heet het ‘continuous pluck and push’. We doen eerst enkele vooroefeningen, daarna ‘swinging arms’.

De workshop is zo opgebouwd dat iedereen het in een middag kan leren. Dus ook beginners zijn van harte welkom. Er is een pauze met thee/koffie/koekjes.

Benodigdheden: gemakkelijk zittende kleding en platte (taiji- of zaal-) schoenen.

De workshop wordt gegeven door Taijischool Elli Zwart te Utrecht.

Het goede doel

De opbrengst van de workshop gaat naar het project van Raffa Harouna, gediplomeerd coupeuse, die bezig is een naai-atelier op te zetten in Togo (West Afrika). De grond is al gekocht en er wordt nu gewerkt aan het maken van bouwtekeningen, het aanschaffen van materialen enz.

Onregelmatig verschijnt een nieuwbrief over de vorderingen van het project. Als je op de hoogte gehouden wilt worden, stuur je e-mailadres aan mij en dan kan ik je op de mailinglijst zetten.

Datum & Tijd:

zaterdag 13 april van 13.30 tot 17.00 uur met een korte pauze.

Lokatie:

Burg. Fockema Andreaelaan 9
3582 KA Utrecht

Openbaar vervoer: buslijn 8 (richting Diakonessenziekenhuis), uitstappen halte Diakonessenziekenhuis; de locatie ligt  aan de achterkant van het ziekenhuis; bij de kruising met de Fockema Andreaelaan zie je aan de overkant een dependance van het Bonifaciuslyceum; aan de linkerkant is de gymzaal van de Gemeente Utrecht.

Kosten voor deze middag:

  • voor leden van de STN €40,00
  • voor anderen €50,00.

Betaling vóór aanvang op ING bankrekeningnummer: NL38 INGB 00024 10562 t.n.v. Elli Zwart te Utrecht. Het wordt zeer op prijs gesteld als de STN-leden bereid zouden zijn om het kortingsbedrag te doneren aan het project ook andere donaties voor dit project zijn natuurlijk welkom. Het geld gaat direct zonder tussenkomst van allerlei organisaties naar Raffa Harouna.

Ik hoop je te zien op 13 april!

Hartelijke groet,

Elli Zwart

Verdere informatie over de workshop en het naai-atelier bij:

Taijischool Elli Zwart
Secretariaat: Zonstraat 63
3581 MR Utrecht
Telefoon: 030 251 51 03
elli@taijiquan.nl

Inschrijven kan hier:

 

Gegevens

Datum:
13 april
Tijd:
13:30 - 17:00
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, , , ,

Organisator

Elli Zwart
Telefoon:
0302515103
E-mail:
elli@taijiquan.nl

Locatie

Gymzaal Fockema Andreaelaan
Burg. Fockema Andreaelaan 9
Utrecht, 3582 KA Netherlands
Website:
https://www.sportstad-utrecht.nl/plaats/gymzaal-burgemeester-fockema-andreaelaan/

Pin It on Pinterest

Share This