Agenda-item toevoegen     |     Mijn agenda-items

Attentie: vanwege Covid-19 kunnen evenementen zijn aangepast of uitgesteld.
Controleer dit voor de zekerheid bij de organisator van betreffend evenement.

Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Het nieuwe jaar start de STN met diverse leuke workshops. 6 januari wordt gestart met 5 elementen pushing hands en 13 januari worden de principes in taiji en pushing hands verder praktisch uitgelegd en gevoeld!

Deze beide workshops zijn zowel voor beginners als gevorderden toegankelijk. Deze onderwerpen komen ook aan de orde tijdens de Rijkserkende LMA3 opleiding Taijiquan. Dus mocht je willen proeven aan de kennis die deze opleiding te bieden heeft dan zou ik zeker naar deze workshops gaan.

Begin het nieuwe jaar goed en verdiep je in structuur!

Tijdens deze workshop gaan we de 5 elementen zoals ze bekend zijn in de chinese filosofie benaderen vanuit structuur. Alle elementen worden in verband gebracht met unieke eigenschappen die voelbaar zijn in je houding en bewegen. Met de inzichten die je deze middag op doet kun je direct aan de slag in je vorm. Je gaat op en heel andere manier kijken naar je bewegingsmogelijkheden en je interne proces.

Het is een workshop die op zichzelf staat maar gerelateerd is aan andere 5 elementen workshops die eerder gegeven zijn. Kom je voor het eerst; prima, wees welkom en ervaar. Ben je eerder geweest, prima; dan beloof ik je echt totaal nieuwe inzichten. Of je beginner bent of gevorderde maakt niet uit, je bereidheid om te voelen en te ervaren, zoals bij zoveel dingen in het leven, is wat telt…

De workshop staat in het kader van pushing hands, maar als je dit nooit hebt gedaan en ook niet van plan bent om te doen kun je toch heel veel opsteken. De nadruk ligt op onderzoeken, ervaren en uitwisselen. Het gaat over bij jezelf en bij een ander voelen, niet om winnen of verliezen.

Tai chi-ers, chi-kungers, yoga-beoefenaren en andere disciplines zijn allemaal welkom.
Het gaat een dynamische middag worden, en ik beloof je inzichten. Ik heb er in ieder geval zin in!

Pim van den Broek.

Pim van den Broek is sinds 1999 bezig met Tai Chi Chuan, en heeft daarvoor Kempo, Tae Kwon Do en Pencak Silat beoefend. Hij traint en heeft getraind bij diverse leraren in binnen- en buitenland ( o.a. Kai Kherliang in Chiang Mai-Thailand, Xiao Bin in Dali-China, Rob en Erich Völke, Ad Lakerveld in Nederland en Wilhelm Mertens in Duitsland en is in het verleden lange tijd in Azië verbleven voor verdere verdieping in het tai chi chuan, badong wu chuan, qigong, reiki en yoga en volgt workshops in binnen- en buitenland op dit gebied.
Hij verzorgt bij de LMA opleiding tot Rijkserkend Leraar Tai Chi Chuan de module Pushing Hands.

 

Voor meer informatie, mail opleidingen@taijiquan.nl  of bel Robert Bosma op 06-14328890

Kosten

STN leden: € 49,95
Niet leden: € 54,95 (lid worden?)

Aanmelden

De online inschrijving is nu gesloten. Als u alsnog wilt komen moet u zich aan de zaal melden en contant betalen.

Hotels in and around Utrecht

Agenda-categorieën:

STN workshops     |     Kennismaking & Introductie     |     Workshops     |     Jury-opleiding     |     Festivals     |     Wedstrijden     |     Meerdaagse activiteiten     |     Lezingen

Agenda-item toevoegen     |     Mijn agenda-items

Go to Top