Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Introductie middag Guo Lin Qi Gong

4 mei # 13:30 - 16:00

€25,00

Deze middag is bestemd voor iedereen die aan zijn gezondheid wil werken en voor mensen die leven met een chronische ziekte. Tevens is het een kennismaking met docenten van de Nederlandse jaaropleiding tot Guo Lin Qi Gong docent.
Guo Lin Qi Gong is een bewegingstherapie, die in China ontwikkeld is voor kankerpatiënten en chronisch zieken. Het is bedoeld als aanvullend herstelprogramma voor patiënten, naast hun reguliere behandeling. Zo leert men direct zelf bij te dragen aan een betere gezondheid.
Het programma bestaat uit eenvoudige loopoefeningen in combinatie met een speciale ademhalingstechniek: de windademhaling, die zorgt voor opname van meer zuurstof.
GLQG is ook zeer geschikt om de gezondheid op peil te houden, bijvoorbeeld voor ouderen, die tot de risicogroepen behoren. Tijdens deze middag verstrekken we informatie over wat GLQG inhoudt, en geven we, aan geïnteresseerden uitleg over de jaaropleiding. Deze kan weer van start gaan in aug 2019. Naast deze toelichting besteden we uiteraard ook aandacht aan oefeningen. De deur is open vanaf 13.00, ontvangst met thee.
Voor aanmelden of meer informatie, mail naar stichtingguolin@gmail.com.

Gegevens

Datum:
4 mei
Tijd:
13:30 - 16:00
Kosten:
€25,00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Website:
www.guolin.nl

Locatie

Inner Touch Tai Chi
Westerlaan 51
Zwolle, 8011CA Netherlands
+ Google Maps
Telefoon:
0384223931
Website:
www.inner-touch.nl

Pin It on Pinterest

Share This