Agenda-item aanleveren

Ben je een Taiji-leraar én ben je lid van de STN?
Dan mag je een account aanmaken op de website of inloggen als je er al een hebt, waarna je hieronder je workshops mag zetten om weergegeven te laten worden in de STN agenda. (Lid worden?)

Bij het invullen van onderstaand formulier ga je akkoord met het feit dat de webredactie je plaatsing kan aanpassen of weigeren, of jou kan vragen een aanpassing te doen. Alleen workshops mogen in de agenda geplaatst worden, géén wekelijkse of tweewekelijkse lessen. De STN wil leraren steunen in hun werk, én wil dat de website aantrekkelijk is voor bezoekers en in Taiji geïnteresseerden.
Dit betekent ook dat we je vragen aandacht te hebben voor correct taalgebruik en niet te veel (Chinees) jargon (of leg dan minstens de betekenis uit) en een mooie, passende foto.

Invulwijzer

 • Titel: de naam van je workshop. Kort en bondig is beter dan lang.
 • Tekstveld daaronder: de beschrijving van je workshop. Hier mag je je tekst plaatsen. Je ziet knoppen om tekst dik of cursief te maken of om een link te maken. Het is best om de tekst IN DEZE EDITOR op te maken. Als je kopieert en plakt vanuit Word kan de opmaak lelijk worden. Rechtsonder het veld zie een driehoekje waarmee je het veld groter kunt slepen, dat werkt makkelijker.
 • Datum en tijd: spreekt voor zich…
  Als je evenement zich met tussenpozen uitspreidt over meerdere dagen, maak dan gebruik van de herhaalfunctie en vul bijv. niet een startdatum in van 1 maart en een einddatum van 20 september.
 • Locatie: kies je locatie of maak een nieuwe locatie aan. Geef je locatie een logische naam, zodat je (of iemand anders) hem een andere keer weer kan gebruiken.
 • Organisator: kies de organisator of maak een nieuwe organisator aan. Geef de organisator een logische naam, zodat je hem een andere keer weer kan gebruiken.
 • Opmerking voor recensent: als je nog een boodschap hebt voor de webredacteur die je evenement moet plaatsen.
 • Evenement links: vul s.v.p. NIETS in in het bovenste veld van dit gedeelte. Maak dus gebruik van de 2 velden bij ‘Meer info’. Je kunt daar de link van je keus plaatsen en de tekst die je op de link-knop wilt.
 • Kosten: vul hier ÉÉN BEDRAG in, en alleen het bedrag, dus geen Euroteken ervoor of ‘euro’ erna! Dus als je evenement € 20 kost voor volwassenen en € 10 voor kinderen, dan vul je 20 in bij kosten en zet je de specificatie in je tekst.
 • Uitgelichte afbeelding: een mooie foto van het thema van je workshop. De foto moet een horizontale oriëntatie hebben en een JPG of JPEG zijn van minimaal 1000 pixels breed zijn en 500 hoog om voldoende beeldkwaliteit te hebben op de pagina.
 • Categorieën: niet verplicht. Kies er niet meer dan één.
 • Submit event: Klik en als je alle verplichte velden hebt ingevuld, krijgt de webredactie een seintje dat jouw workshop wacht op goedkeuring. Als dat gebeurd is, ontvang je een e-mail.

Op deze pagina kun je al jouw workshops/evenementen zien en eventueel nabewerken als dat nodig is.

Gelieve Inloggen/Registreren om nieuwe evenementen in te dienen.

Scroll naar boven