STN-workshop: 5 elementen PH BASICS

In deze energieke workshop gaan we de vijf elementen voelen. Hoe kun je ze gebruiken als stijlonafhankelijk systeem. Je kunt ervaren waar je goed in bent en waar je je nog zou kunnen ontwikkelen.

We benaderen de elementen vanuit vorm en push hands. Ook als je helemaal niet in het laatste geïnteresseerd bent is de workshop prima te volgen. Een non-competitieve aanpak waarbij zelfonderzoek centraal staat. Je wint niet als je wint. Je wint pas echt als de ander schik heeft in zijn of haar verlies. Verliezen of winnen; het levert je hierbij altijd iets op. Dat is de essentie van 5 elementen pushing hands.

Na het volgen van de workshop zal je een heel ander beeld hebben van je mogelijkheden maar ook van de diepgang van de vorm die je (al jaren) beoefent.

Deze workshop wordt aangeboden als eerste in een serie van drie verdiepingsworkshops (12 juni, 27 november en 11 december) maar staat op zichzelf en is los te volgen.

Graag voor vrijdag 27 mei het bedrag overmaken op rekening van de Stichting Taijiquan Nederland (STN): NL90 INGB 0005 2411 53 (BIC: INGBNL2A) Onder vermelding van “STN-Workshop PH5-Basis” en je naam.

De kosten zijn € 40 euro voor niet STN-leden en € 35 voor STN-leden.

Lid worden?
http://www.taijiquan.nl/stn/lid-worden/

STN-Youtubekanaal met een interview Pim van den Broek:

Het evenement is afgelopen.

Datum

12 juni 2022
Verlopen!

Tijd

13:00 - 17:00

Kosten

€ 35

Meer Info

Meer Lezen

Locatie

Aartsbisschop Romerostraat 332, Utrecht
Aartsbisschop Romerostraat 332
Categorie

Organisator

Bob Bosma
Telefoon
0614328890
Email
Opleidingen@taijiquan.nl
Website
www.taijiquan.nl
Scroll naar boven