Pushing Hands – De bekendste partneroefeningen van Tai Chi Chuan

Pushing Hands – Tai Chi geheimen

Pushing Hands, elkaar uit balans weten te duwen. De meest bekende partneroefeningen van Tai Chi Chuan. Applicaties en bewegingsprincipes worden geïmproviseerd zo ontstaat er een spel: vrij Pushing Hands, voor het beter leren aanvoelen van de ander. Intuïtief vrij bewegen.

Iedereen heeft zijn eigen natuurlijke reactievermogen. Hoe reageer je op situaties bijv. druk van buitenaf? Heb je toegang tot je instinct of gebruik je altijd de filter van het denken waardoor je emoties een reactie beïnvloeden. En hoe reguleer je dan deze emoties? We zijn spiegels voor elkaar en kunnen van elkaar leren. Elke actie heeft een reactie. We testen je gronding en onderzoeken de voordelen van ontspanning, lichaamshouding en ademhaling.

Judith van Drooge staat sinds 2002 aan de top met Pushing Hands, ze heeft handige tips voor wedstrijdtraining en laat je graag ervaren wat er met Pushing Hands mogelijk is.

Draag loszittende kleding en platte schoenen, zodat je vrij kan bewegen. Koffie en thee worden gratis geschonken. Neem wel een lunchpakketje mee.

Geef je op voor een workshop mail judith@inner-touch.nl

Het evenement is afgelopen.

Datum

26 november 2022
Verlopen!

Tijd

10:30 - 16:00

Kosten

€ 60,00

Locatie

Gymzaal Turfmarkt 5 te Zwolle
Turfmarkt 5
Categorie

Organisator

Inner Touch Tai Chi
Telefoon
0384223931
Email
juidth@inner-touch.nl
Website
www.inner-touch.nl
Ga naar de bovenkant